Lányok, ha ez az úriember felkérne egy táncra akkor elfogadnátok az ajánlatát?
Tegyük fel, hogy egy bálban vagytok és ilyen ruhát hordva, kiöltözve felkérne titeket, elfogadnátok?
Tudod kérdező, magazinra nem csak azért kerül valaki, mert szép. Hány olyan híresség van, aki egy bűntett miatt van a címlapon? Segítek, sok...
Még ha itt nem is erről van szó, de egy biztos, hogy ez a hapsi nem a szépsége miatt volt címlapon.
Fitness modell, mert izmos a teste. De hogy ez szép-e, hát ízlés dolga, nekem nem tetszik. Az arcának, ami alapján legfőképp valakit szépnek nevezünk, a fitness modellséghez pedig semmi köze.
De ha szerinted szép, esetleg ilyen akarsz lenni, akkor hajrá, csak fogadd el, hogy a nőknek (legalábbis a többségnek) nem jön be.
#27, értem. Tehát egy kockahasú fitness modell, aki milliárdos, magazinokban szerepelt, viszont neked nem tetszik az arca, mert nem tökéletes, csak arcra átlagos, viszont minden más 10/10. Csak ezért elutasítanád amikor, kedvesen, úriember módjára odajön és felkér egy táncra.
Édes istenem, aki egy arcra átlagos, testre 10/10, pénzre is gazdag emberrel még táncolni sem akar az párt hogy talál magának?
Gondolom azt elfogadnád akkor, ha egy átlag utcai ember, aki hájas pocakú/vasággyal együtt 50kg, pattanásos arcú, sáros/koszos cipővel, meg suzuki swifttel odajön és felkér táncolni.
Namost kérdező. Ennek az egész pasasnak rossz a kisugárzása, legalább mint egy alkoholista drogos. De ettől vonatkoztassunk el.
Kockahasú: szerintem ennek a táncban nincs jelentősége, és az életben sem az alapján választok, hogy kockás-e a hasa.
Fitness modell: ám legyen, nekem akkor sem tetszik.
Milliárdos: nem vagyok aranyásó, sem ribi. Innentől tárgytalan.
Magazinokban szerepelt: egyik általános iskolás osztálytársam is, mégis utáltuk, a személyisége miatt.
Arc: ha ez lenne az egyetlen problémás, akkor oké, de ez a pasas olyan messze van a 10/10-től, mint innen Amerika.
+1 Manapság nem jár senki bálba.
Párkeresési ügyeim köszönöm, rendben folynak, miattam ne aggódj.
De neked hiába magyaráz az ember. Egyszerűen nem szimpatikus, iszonyú negatív a kisugárzása az egész pasasnak. De ha szerinted minden nőnek ez kell, akkor legyél ilyen, aztán majd meglátod.
Innentől részemről lezárva, a további válaszaidra nem reagálok, mert tudod, egy bizonyos szint felett nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!