Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a turkálóban...

Mit gondoltok a turkálóban vásárlásról? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, ma is van-e olyan, aki szerint cikis? Persze, nem a használt fast fashion darabokról beszélek, hanem pl sosem hordott dizájner darabokról pár ezerért...

2023. jan. 9. 12:05
1 2 3
 21/26 K.O. ***** válasza:
74%
es amikor megorokoltunk egy ruhat az unokatesonktol, az is igenytelen? vagy valami rokontol tokmindegy.. ok is ki tudja mit csinaltak benne
2023. jan. 19. 16:38
 22/26 anonim ***** válasza:
97%
#20 nem a véleménnyel van a baj, hanem a full bunkó és lekezelő stílusoddal, nem sok helyen preferálják ezt, menj innenxD
2023. jan. 19. 18:00
 23/26 A kérdező kommentje:
#22, ott a pont. Lehet hogy 20 olyan társadalmi rétegben nőtt fel, ahol nem szokás az etikett, bocsássunk meg neki!
2023. jan. 20. 10:21
 24/26 anonim ***** válasza:
60%

21.

Családban sem szokás nálunk a ruha csere.

De van ahol igen.

22,23

Nem gond ugye, hogy nem térdelve tenger mély tisztelettel fogalmazok.

2023. jan. 21. 11:46
 25/26 anonim ***** válasza:
89%
szerintem a hülye férfiak szerint ciki főleg (én is férfi vagyok csak szólok...), mert fingjuk sincs hogy mi is ez valójában, és abból indulnak ki hogy másnak a használt göncében jársz? pff :D Habár én inkább megveszek egy jó pólót 10k-ért újonnan a neten (rendes webshopból pl garage), mert lusta vagyok elmenni vadászni turkálókba hátha lesz valami jó, nem beszélve arról hogy kishal vagyok én, itt a mi városunkban kész maffia van, hiába jönnek új faxa cuccok, ki sem rakják őket már rakják is félre az eladók az ismerősöknek és csak a gagyi kerül ki :D
2023. febr. 1. 23:07
 26/26 anonim ***** válasza:
60%

25.

1000-ért egy póló jó àr.

2023. febr. 7. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!