Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit kell tudni az internetes...

Mit kell tudni az internetes vásárlásról? Megéri?

Figyelt kérdés

Először is tudnátok mondani néhány jó és megbízható oldalt?

Tegnap nézegettem először és rögtön feltűnt, hogy mennyivel olcsóbb minden, a kiegészítők is és a ruhák is. De a minősége is jó? Tényleg olyanok a termékek mint a képen? Azt olvastam hogy kicserélik 1 héten belül, de akkor a postaköltséget nekem kell kifizetni?

Szerintetek megéri ruhát is venni? Kicsit tartok tőle, hisz előtte nem tudom felpróbálni sem az anyag minőségét megnézni

Esetleg valami hasznos tipp vagy tudnivaló?

Bocsi a sok kérdésért és remélem tudtok segíteni :) Természetesen mindenkit felpontozok

2014. júl. 12. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Erre így nem lehet válaszolni, hiszen sok oldal van, van, amelyik megéri és van, amelyik nap.

Én ebayen szoktam vásárolni meg aliexpressen. Ezek nagyon olcsók, a szállítás ingyenes, a minőség néha nem tökéletes, de nekem így is megéri, mert a cuccok nagyobb részével elégedett vagyok. Viszont van egy csomó olyan webshop is, ahol olyan áron vannak a ruhák, mintha besétálnék a boltba és megvenném. Ezek szerintem nem érik meg, mert ugyanolyan áron akkor inkább megnézem a boltban, felpróbálom stb.

2014. júl. 12. 12:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad melyik webshopról van szó...
2014. júl. 12. 12:46
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi :)

én is pont ezt a 2-t ismerem és láttam ott pár nekem tetsző dolgot, szóval ki fogom próbálni

esetleg tudnátok még más oldalakat ajánlani?

2014. júl. 12. 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Én az aliexpresst használom, az első nagyon szépen megfogalmazta, a termékek nem mindig tökéletesek de még így is megéri megvenni őket. (nagyon sok minden köszön vissza onnan facebookos csoportokban és magyar piactereken, 3x-os áron)

Amire érdemes figyelni, az az hogy mindig olvasd el a vásárlók visszajelzéseit és nézd az eladó százalékát és eladásainak a számát. Amelyik eladó többszáz/ezer eladás után is 95% felett van ott valószínűleg nem lesz probléma.

2014. júl. 12. 16:52
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi neked is :)
2014. júl. 12. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!