Mit kell tudni az internetes vásárlásról? Megéri?
Először is tudnátok mondani néhány jó és megbízható oldalt?
Tegnap nézegettem először és rögtön feltűnt, hogy mennyivel olcsóbb minden, a kiegészítők is és a ruhák is. De a minősége is jó? Tényleg olyanok a termékek mint a képen? Azt olvastam hogy kicserélik 1 héten belül, de akkor a postaköltséget nekem kell kifizetni?
Szerintetek megéri ruhát is venni? Kicsit tartok tőle, hisz előtte nem tudom felpróbálni sem az anyag minőségét megnézni
Esetleg valami hasznos tipp vagy tudnivaló?
Bocsi a sok kérdésért és remélem tudtok segíteni :) Természetesen mindenkit felpontozok
Erre így nem lehet válaszolni, hiszen sok oldal van, van, amelyik megéri és van, amelyik nap.
Én ebayen szoktam vásárolni meg aliexpressen. Ezek nagyon olcsók, a szállítás ingyenes, a minőség néha nem tökéletes, de nekem így is megéri, mert a cuccok nagyobb részével elégedett vagyok. Viszont van egy csomó olyan webshop is, ahol olyan áron vannak a ruhák, mintha besétálnék a boltba és megvenném. Ezek szerintem nem érik meg, mert ugyanolyan áron akkor inkább megnézem a boltban, felpróbálom stb.
köszi :)
én is pont ezt a 2-t ismerem és láttam ott pár nekem tetsző dolgot, szóval ki fogom próbálni
esetleg tudnátok még más oldalakat ajánlani?
Én az aliexpresst használom, az első nagyon szépen megfogalmazta, a termékek nem mindig tökéletesek de még így is megéri megvenni őket. (nagyon sok minden köszön vissza onnan facebookos csoportokban és magyar piactereken, 3x-os áron)
Amire érdemes figyelni, az az hogy mindig olvasd el a vásárlók visszajelzéseit és nézd az eladó százalékát és eladásainak a számát. Amelyik eladó többszáz/ezer eladás után is 95% felett van ott valószínűleg nem lesz probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!