Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi a véleményetek az internete...

Mi a véleményetek az internetes autógumi vásárlásról?

Figyelt kérdés

Mennyire biztonságos, ill mennyire megbízhatóak?

[link]

erről lenne szó

2010. okt. 9. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi két éve interneten vettük a téli gumikat (nem itt). Korrektek voltak és nagyon meg vagyunk elégedve a minőséggel is! Arról nem is beszélve, hogy olcsóbb volt a szállítási díj, mint pl. egy könyvé.
2010. okt. 9. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:

hát ha az interneten keresel akkor előzőleg nézz utána egy helyi kereskedésbe hogy milyen az "életbe" az a gumi amit kiválasztottál aztán akkor nem ér meglepetés és spórolsz sokat az árral., vagy akár interneten is lehet megbeszélni olyat hogy személyes találkozót szeretnél, pl vatera expressz stb.

igy teljesen látatlanba én nem vennék szerintem...

2010. okt. 10. 16:14
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem nem olcsóbb így , megnéztem a saját kocsimra való gumi árát, ha hozzáadom a szerelést, akkor nem olcsóbb mint amennyiért Dabason vettem a Béresnél.
2010. okt. 12. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!