Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol szoktatok bugyit vásárolni...

Hol szoktatok bugyit vásárolni, és mennyiért?

Figyelt kérdés

Milyen árkategóriában vásároltok? Mennyiért vettétek a legolcsóbbat és mennyiért a legdrágábbat?

Az olcsóbbak miben rosszabbak a drágábbaktól?

2023. jan. 9. 08:13
1 2
 11/15 NTBS ***** válasza:
78%
Pasiként sehol. Anno a barátnőmnek fehérnemű bolt.
2023. jan. 9. 13:45
 12/15 Metionin ***** válasza:
100%
Jó ideje Sinsay, az egyszerűek kb. 400 ft/db, a csipkések meg olyan 700/db áron vannak akciókor, olyankor veszek. Nekem jó minőségűnek tűnnek, hozzák az elvárt élettartamot. Régebben sokat vettem a tescoból F&F-eset, az nagyon jó csak sajnos megváltoztatták a méreteket és már nem jó rám a legkisebb. Pepco-ból is volt már, ott sem találom jó ideje a méretem, pedig azt is szerettem.
2023. jan. 9. 14:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Pepcoból nekem tökéletes, nem megy tönkre, párszáz forint.
2023. jan. 9. 15:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak a Tezenisben. 1500 Ft körül szoktak lenni, vagy még kevesebb ha egyszerre mondjuk hármat veszel. 100% pamut, és van olyan "sima" fazonuk amit szeretek, se nem tanga, de nem is széles seggű mamabugyi. Kb minden bugyim ilyen.

Van külön szexhez is pár csipke tangám, de azok sem voltak pár ezernél többek.

2023. jan. 9. 19:21
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Turiban veszem. Vannak jo darabok. 24l
2023. jan. 13. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!