Sportos fiú vagyok ,tangát hordhatok ha ezt kérte a barátnőm ?
Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 00:01
1/14 anonim válasza:
Álmodozz csak, egészséges elméjű hetero lány nem kér ilyet.
3/14 anonim válasza:
Azt hordasz amihez kedved van. Attol meg neleszel meleg hogy a baratnod kedveert tangat veszel fel.
4/14 anonim válasza:
Hordhatsz igen!
Én is barátnőm ötletére hordok tangát évek óta, nekem is nagyon bejön.
5/14 anonim válasza:
1-es!
Ide se felejts el böfögni!
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Kérdező!
Miért ne! Legalább a párodnak nem a rövidgatya (boxer) tetszik ami mindent eltakar.
6/14 anonim válasza:
Igen, hordhatsz! Én is csak azt hordok már vagy 15 éve. Feleségemnek is tetszik, imádja.
44F
7/14 anonim válasza:
Nyugodtan. Én is azt hordok a párom kérésére. Néha még csipkés bugyit is.
8/14 anonim válasza:
Hord nyugodtan. Az én férjem is tangát hord tizen éve. Szexi benne! Imádom!
9/14 anonim válasza:
Persze, én is csak tangát hordok és tetszik a páromnak
10/14 anonim válasza:
Nem! Tangát csak olyan pasi hordhat, akinek egy másik tangát hordó pasi engedélyt adott rá.
Én mindenhová is tangát hordok, úgyhogy engedélyezem számodra is ezt az egyébként nagyszerű viseletet. Most már nyugodtan, korlátozás nélkül hordhatod :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!