Szerintetek túl szűk rajtam ez a póló, vagy jó a méret? (képpel)
Figyelt kérdés
Vettem egy zöld pólót, de kicsit feszesnek érzem. Így külső szemmel nézve szerintetek kicsi, és kellene 1-2 számmal nagyobb, vagy pont jó?
2023. jan. 6. 17:20
11/15 anonim válasza:
Most már kiengetheted a levegőt.
14/15 anonim válasza:
Szűk, viszont látszik, hogy sportos vagy, szóval így nem gáz. Viszont legközelebb 1 számmal nagyobbat vegyél.
Nem értem miért oltogatnak, sok pasi örülne, ha így nézne ki a teste :D
22/N
15/15 anonim válasza:
Szerintem nem áll olyan rosszul ez test részen (elég lenne csak fél számmal nagyobb), viszont nem tudom mennyire szorosan vág be hónalj tájban (ezt te érzed egyedül), ott szoktak lenni elsőként problémák a szűkebb pólókkal, mert szarul vannak méretezve. Lehet megmozgatod a karod, azt le is szakad az ujja... De az meg a másik véglet, amilyen suhogó alaktalan lepedőkbe egyesek járnak. Melyik vasággyal ötven kilós gyerek lát itt hasakat? Hasam nekem van, megmutassam bmeg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!