Szerintetek túl szűk rajtam ez a póló, vagy jó a méret? (képpel)
Vettem egy zöld pólót, de kicsit feszesnek érzem. Így külső szemmel nézve szerintetek kicsi, és kellene 1-2 számmal nagyobb, vagy pont jó?
Én kicsit szűknek érzem.
#3, igen nagy a hasam, de az izom miatt, mert kockahasam van, ha nagyon akarod képet is küldök neked róla. Amúgy meg nem tudom milyen sokadik fotóról beszélsz, ez az első kérdésem ebben a kategóriában és az oldalra magamról még nem töltöttem fel képet ezen a 2-n kívül ami a kérdésemben szerepel.
De ahogy látom nagyon test diszmorfiád van, a testemről beszélsz amikor én nem arról kérdeztem, csak arra voltam kíváncsi, hogy szűknek látszik-e vagy sem.
Amúgy eléggé test
Olyan Amerika Kapitányos 🙃
Chris Evans-re mindig minimum 1 mérettel kisebb pólókat adtak hogy jobban látszódjanak az izmai
Nem értem miért oltogatjatok,nem is néz ki olyan rosszul..
Egyebként nem olyan vészesen szűk
Nem oltogatjuk, csak megállaítpttuk, hogy igen, ez biza szűk.
Nyilván ez a cél itt, hogy látszódjanak az izmok, pl gymbe ha mész, lásd melyik izomcsoport dolgozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!