Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan érdemes egy pulcsit...

Hogyan érdemes egy pulcsit hordani, feltűrt ujjakkal, vagy feltűrés nélkül?

Figyelt kérdés

Érdemes így feltűrnia pulcsi újját, hogy látszódjon az alkar:

[link]

vagy pedig csak hordjan simán:

[link]

2023. jan. 5. 20:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos szint felett nem süllyedünk egy bizonyos szint alá, úgyhogy viszlát.
2023. jan. 6. 20:11
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem is kell, már most is egy igazi tengeralattjáró vagy így is.

Vicces csak azért jöttél ide hogy kienged magadból a testképzavarodat és leszóld azokat akik a képen vannak csak azért mert dundi hasad van.

2023. jan. 6. 20:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, te így nézel ki? Vagy miért vitatkozol a válaszolóval? (Mielőtt én is aputestű dagadék lennék, szólok, hogy lány vagyok.)
2023. jan. 7. 00:02
 14/19 A kérdező kommentje:

Azért vitatkozok vele mert nem volt képes válaszolni a kérdésre helyette az elküldött képeken lévő emberkékbe kötött bele, mikor egyáltalán nem magamutogatás az amit csinálnak. Ha valaki sportol az ruhán keresztül is látszani fog, erről pár kommenttel ezelőtt írtam.

Gondolom "body shame"-je van, ezért beszél róluk így (pöcsök).

2023. jan. 7. 09:28
 15/19 anonim ***** válasza:
A kérdésem lényege az volt, hogy te így nézel-e ki, pont erre nem válaszoltál...
2023. jan. 7. 15:19
 16/19 A kérdező kommentje:

Mi köze van ahhoz hogy én hogy nézek ki?

Ha nem így nézek ki akkor nyugodtan belelehet kötni a másikba, vagy mi ez a logika?

És igen minden ember egyedi, más a genetikája, mások a tulajdonságai, tehát senki sem úgy néz ki mint a másik, nem vagyunk mi klónok, ezáltal itt a válasz a kérdésedre, nem nézek ki úgy mint ő, mert én nem ő vagyok.

2023. jan. 7. 15:25
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem arra gondoltam, hogy ha nem így nézel ki, akkor bele lehet-e kötni a másikba. Lényegében neked is igazad volt, de a válaszolónak is.

A kérdésem, miszerint így nézel-e ki, arra irányult, hogy amennyiben igen, hordhatod feltűrve, viszont ha nem, akkor hanyagold (véleményem szerint). Természetesen nem nézhet ki mindenki így, ellenben attól, hogy valakinek nem tetszik ez a stílus, még nem biztos hogy elhízott.

2023. jan. 7. 15:30
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem nézek ki így, nem vagyok testépítő, viszont sportolok és ez látszik.

A válaszolónak akivel vitatkoztam meg nem mondott semmit a kérdésre, egyáltalán nem választolt csak azt írta, hogy magamutogatóak meg sértegette őket, feltűrésről/nem feltűrésről egyáltalán nem írt.

Ha neki egy ruhás kérdésben a ruhát viselő ember váltja ki az agressziót, főleg az hogy milyen a teste, akkor azt tudom mondani, hogy body shamingje van, nem tudja a saját testét elfogadni és ezt másokon vezeti le, mert az ragadja meg a figyelmét és nem a kérdés lényege.

2023. jan. 7. 15:37
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, kérdező, nekem lányként ugyanúgy nem tetszik ez a fajta stílus, tehát például nálam ezzel nem lennél nyerő. Viszont pont ez a lényeg, hogy ne másnak akarj megfelelni, hanem magadnak. Ha te jól érzed magad ilyenben, akkor nyugodtan viseld, és NE mások véleménye érdekeljen.

Az pedig, hogy feltűrve vagy anélkül, szerintem nem sokat számít. Ha valakinek nem tetszik, akkor hiába tűröd fel, nem fog tetszeni. Ha pedig valakinek tetszik, akkor ígyis-úgyis tetszeni fog neki.

Viszont mint említettem, ne ez hajtson, hanem ahogy jobban érzed magad.

2023. jan. 7. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!