Hogyan érdemes egy pulcsit hordani, feltűrt ujjakkal, vagy feltűrés nélkül?
Érdemes így feltűrnia pulcsi újját, hogy látszódjon az alkar:
vagy pedig csak hordjan simán:
Apatested van és irigy vagy rájuk, vagy mi okból beszélsz róluk így?
Ha valaki sportos az ruhán keresztül is látszódni fog, ez nem magamutogatás
4.
Mi van apafej, telibetaláltam? De, ez magamutogatás.
Mit találtál telibe, hogy irigy vagy rájuk?
Mitől magamutogatás? Mert kilátszik az alkarja? Úristen, szerintem te még abba a korba élsz amikor még térd alá érő nadrágba kellett strandra járni.
Kit érdekel az alkarja. Direkt feszegetősre szabott ruha, csak a vak nem látja. Meg te.
Strandon meg életemben nem voltam bőbugyogóban, csak feszes boxer úszónadrágban, mert abban lehet csak úszni, nem a vízgyűjtő zsákokban.
Direkt feszes? Nem fogod fel, hogy azért feszes rajta mert ki van dolgozva a teste és látszanak az izmai?
Neki az látszik, rajtad meg háj és nagy has dudorodik ki.
Tessék:
itt sem feszítősre van szabva mégis látszanak az izmai mert így néz ki a valóéletben és ez látszani fog akkor is ha ruhát vesz magára:
Nekem hiába linkelgeted ezt a sok testképzavaros paprikajancsit, hidegen hagynak, nézegesd csak te őket, úgyis ilyesmire hajtasz, hiszen E/1-re tetted fel a kérdést.
Én meg bizonyára egy nagy hájpacni vagyok a 23-as BMI-mmel, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!