Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan érdemes egy pulcsit...

Hogyan érdemes egy pulcsit hordani, feltűrt ujjakkal, vagy feltűrés nélkül?

Figyelt kérdés

Érdemes így feltűrnia pulcsi újját, hogy látszódjon az alkar:

[link]

vagy pedig csak hordjan simán:

[link]

2023. jan. 5. 20:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez stílustól függ szerintem. Pl a karkötők és kiegészítők miatt jobb, hogy fel van húzva, mert lehúzott pulcsi eltakarná az ékszereket. De ha nem hordasz semmit, karórát sem, akkor nincs sok értelme feltűrni csak a divat miatt - de ha feltűrve kényelmesebb, akkor úgy hordd persze.
2023. jan. 5. 20:49
 2/19 anonim ***** válasza:
Gondolom nem így nézel ki, mint a képen szereplő férfiak. Ezesetben inkább húzd le.
2023. jan. 6. 01:16
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nem pulcsik. Ezek hosszú ujjú izompólók a magamutogató pöcsöknek.
2023. jan. 6. 19:45
 4/19 A kérdező kommentje:

Apatested van és irigy vagy rájuk, vagy mi okból beszélsz róluk így?

Ha valaki sportos az ruhán keresztül is látszódni fog, ez nem magamutogatás

2023. jan. 6. 19:47
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

4.

Mi van apafej, telibetaláltam? De, ez magamutogatás.

2023. jan. 6. 19:49
 6/19 A kérdező kommentje:

Mit találtál telibe, hogy irigy vagy rájuk?

Mitől magamutogatás? Mert kilátszik az alkarja? Úristen, szerintem te még abba a korba élsz amikor még térd alá érő nadrágba kellett strandra járni.

2023. jan. 6. 19:53
 7/19 anonim ***** válasza:

Kit érdekel az alkarja. Direkt feszegetősre szabott ruha, csak a vak nem látja. Meg te.

Strandon meg életemben nem voltam bőbugyogóban, csak feszes boxer úszónadrágban, mert abban lehet csak úszni, nem a vízgyűjtő zsákokban.

2023. jan. 6. 19:57
 8/19 A kérdező kommentje:

Direkt feszes? Nem fogod fel, hogy azért feszes rajta mert ki van dolgozva a teste és látszanak az izmai?

Neki az látszik, rajtad meg háj és nagy has dudorodik ki.

Tessék:

[link]

itt sem feszítősre van szabva mégis látszanak az izmai mert így néz ki a valóéletben és ez látszani fog akkor is ha ruhát vesz magára:

[link]

2023. jan. 6. 20:01
 9/19 anonim ***** válasza:

Nekem hiába linkelgeted ezt a sok testképzavaros paprikajancsit, hidegen hagynak, nézegesd csak te őket, úgyis ilyesmire hajtasz, hiszen E/1-re tetted fel a kérdést.

Én meg bizonyára egy nagy hájpacni vagyok a 23-as BMI-mmel, igen.

2023. jan. 6. 20:06
 10/19 A kérdező kommentje:
Te vagy a testképzavaros hisz egyből rád jött a roham amint megláttad kérdésemet, azóta is csak itt fröcsögsz hogy neki milyen teste van.
2023. jan. 6. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!