Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vinted oldalon mibe kell...

Vinted oldalon mibe kell feladni a csomagot Pacetan?

Figyelt kérdés

Pl egy farmert mibe szokták csomagolni? Hol lehet ilyen kartondoboz olcsón beszerezni?

Nyíregyháza területén. Vagy rendelni.

2023. jan. 5. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Amibe tudod, a lényeg hogy ne legyen könnyen szakadó. Egy vastagabb műanyag vagy papír szatyorba is teheted amit aztán körbetekersz ragasztószalaggal. Vagy bármilyen doboz, én a tasakos macskakaja dobozát emiatt gyűjtöm, abba kisebb dolgok elférnek, ha van otthon valami hasonlód abba is simán mehet. (Én amúgy kaptam már úgy is hogy egy sima vékony zacskó volt körbeszalagozva. Nem a legesztétikusabb de a célnak megfelelt.)

Ha abszolút nincs otthon semmi bármelyik postán tudsz venni kartondobozt többféle méretben. Rendelni meg ezermillió helyről, csak rá kell keresni.

2023. jan. 5. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a boltból szoktam elhozni a nescafés/csipszes/tésztás dobozokat. Így olcsón megúszom.
2023. jan. 6. 06:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2023. jan. 8. 00:39
 4/5 anonim ***** válasza:
én az online rendeléseim után mindig megtartom azok csomagolását és azokat használom újra
2023. jan. 15. 18:21
 5/5 anonim válasza:
Bármelyik boltba bemész, ingyen adnak dobozt (legalábbis itt)
2023. márc. 12. 17:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!