Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 2 hónap alatt 57.000 ft...

2 hónap alatt 57.000 ft ruhákra soknak minősül?

Figyelt kérdés
Huszonéves lány vagyok, és érdekelne mit gondoltok. November eleje óta ennyit költöttem ruházkodásra. Ebben nincs cipő, táska, kabát. Kizárólag olyan ruha darabok mint, pulóver, póló, fehérnemű. Arra gondoltam kicsit frissítem a ruhatáramat. De szeretnék egy kicsit jobban beruházni erre, viszont a barátnőim szerint túl sokat költök ruházkodásra. Mit gondoltok?
2023. jan. 5. 09:43
1 2
 11/20 anonim válasza:
87%
Szerintem nem sok. A mai jó ruhák alapból drágák, 2 közép kategóriás farmer is már egy 20as. Szerintem ez még belefér.
2023. jan. 5. 11:55
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok. Főleg ha ruhatárat frissítesz, akkor nekem is kijönnek ilyen számok. Ha belegondolsz nem sok ruháról van szó, mert ha veszel 2-3 nadrágot meg 1-2 pulóvert, fehérneműt már ott is vagy hogy 40-50 ezer.
2023. jan. 5. 12:30
 13/20 Metionin ***** válasza:
100%
Ha épp ruhatárat váltasz, akkor előfordul. Vagy ha pont kabát meg cipő kell egyszerre, akkor még több is elmegy. Jómagam hálás vagyok a múltbeli önmagamnak, amiért rohadt jó cuccokat túrtam tök olcsón amikor elkezdtem főállásban dolgozni, mert azok még mindig kifogástalanok így évek után is és csak pár darabot kell néha vennem, megúszva ezzel hogy ennyit költsek. Mostanság a turi is drága lett, ráadásul a minősége sem olyan, mint anno. Fast fashion szintén kaki, szóval ha most kellene ugyanazt a ruhabeszerzést megoldanom, igencsak sok pénzem elmenne rá, szerintem több is, mint amit te írtál. Mindenesetre a barátnőidnek semmi közük hozzá, hogy mire mennyit költesz, nem az ő pénzük.
2023. jan. 5. 13:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Sok pénz 57 ezer, de sehogy nem sok ennyi ruhára.Nem tudom, látják-e az emberek, hogy milyen árak vannak?Nálunk a kínaikban is már rég 6-10 ezer egy vastagabb pulcsi, farmer szintén, stb.

Egy fast fashion boltban, webshopban szintén ilyen áron vannak az olcsóbb ruhák, esetleg akciózva.

Egy olcsóbb kategóriás kötött pulcsi simán 20 ezerről indul.Ebből vesz az ember kettőt, az mar 40...

Nekem pl. eléggé nem szokványos melltartó méretem van, és ha akarnék sem tudnék SEHOL 15 000Ft alatt melltartót venni sajnos, annál csak drágább van.

2023. jan. 5. 13:40
 15/20 anonim ***** válasza:
26%
Igen, marha sok
2023. jan. 5. 17:52
 16/20 anonim ***** válasza:
45%
Ha megengedheted magadnak, egészségedre. Nekem sok lenne, egy év alatt sem költök el ennyit ruhára.
2023. jan. 5. 18:48
 17/20 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ebben a korosztályban kb. átlagos. Akik nem költenek ennyit más korban vannak, vagy nem engedhetik meg maguknak.

Szóval abszolút nem sok, amúgy is dupla árak vannak kb. mint tavaly ilyenkor.

2023. jan. 5. 23:01
 18/20 NTBS ***** válasza:
100%
Ez pénztárcafüggő.
2023. jan. 6. 07:22
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha megengedheted magadnak nem
2023. jan. 6. 09:26
 20/20 anonim ***** válasza:
80%
Átlagos, bár évi 2x 57000 a reális (tavasz-nyár, ősz-tél). Két havonta kicsit sok.
2023. jan. 6. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!