Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 2 hónap alatt 57.000 ft...

2 hónap alatt 57.000 ft ruhákra soknak minősül?

Figyelt kérdés
Huszonéves lány vagyok, és érdekelne mit gondoltok. November eleje óta ennyit költöttem ruházkodásra. Ebben nincs cipő, táska, kabát. Kizárólag olyan ruha darabok mint, pulóver, póló, fehérnemű. Arra gondoltam kicsit frissítem a ruhatáramat. De szeretnék egy kicsit jobban beruházni erre, viszont a barátnőim szerint túl sokat költök ruházkodásra. Mit gondoltok?
2023. jan. 5. 09:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
56%

Hát ez egy kicsit sok szerintem is😅

Megkérdezhetem hol vasarolsz?

2023. jan. 5. 09:44
 2/20 A kérdező kommentje:
H&M , Bershka, New Yorker, Zara. A Zara a kedvencem, de ott kicsit többe kerülnek ezek a dolgok mint, az első háromban. Viszont a minőség is jobb.🤗
2023. jan. 5. 09:46
 3/20 anonim válasza:
32%
Jézusom. Egy év alatt költök ennyit ruhára… vagy talán még ennyit sem. Ennyire jól megy egyeseknek?
2023. jan. 5. 09:48
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem sok. Én pasiként vettem magamnak múltkor 20000ért melegítőt, és két pólót 14000ért. Inget most vettem 15000 volt. Igazság szerint 57000et nem nehéz erre eltolni. A cipőm is 18000 volt. Múltkor bent voltam abban az üzletben, ahol az inget is vettem, ott egy kabát 40-65000.
2023. jan. 5. 09:56
 5/20 anonim ***** válasza:
82%

Nem sok. Én egy nap alatt költök el ennyit, amikor ruhatárat frissítek.

Egy normális melltartó 10e, egy normális nadrágot sem kap az ember 10e alatt, póló 3-5e, pulóver 5e fölött.

2023. jan. 5. 09:59
 6/20 anonim ***** válasza:
96%
Úgy gondolom, hogy ennyinek nem kéne soknak lennie, ha valaki igényesen, változatosan és divatosan szeretne öltözködni. Sajnálatos, hogy a nálunk szokásos fizetések nem teszik lehetővé, hogy ennyit nyugodtan el lehessen költeni ruházkodásra.
2023. jan. 5. 10:00
 7/20 anonim ***** válasza:
6%
Egy év alatt nem költök ennyit ruházkodásra mindennel. Szerintem nagyon sok.
2023. jan. 5. 10:05
 8/20 anonim ***** válasza:
95%
Én anno költöttem októberben ennyit, és most valószínűleg egy ideig ennyi is volt. Talán tavasszal veszek pár rövidnadrágot, meg ilyesmit, viszont nekem az őszi költekezésem az tökre elég volt. Mármint, vettem pulcsikat, felsőket, nadrágokat, akciók keretében kifogtam olcsón dolgokat, szóval igazából nincs is szükségem másra. Szerintem ha szükséged van, vegyél még dolgokat, de ne álljon akkor minden a szekrényben, mert szerintem könnyű abba beleesni, hogy az ember csak vesz és vesz, és végén csak áll a szekrényben minden.
2023. jan. 5. 10:18
 9/20 anonim ***** válasza:
91%
Legutóbb pár másodperc alatt elköltöttem 89eFt-ot egy új bőrkabátra.🙂 F
2023. jan. 5. 10:23
 10/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sajnos igen, hamar el lehet ennyit költeni. Írtam is, hogy még bőven lenne mire költeni. Természetesen nagyon vigyázom a ruháimra, meg nem állnak a szekrényben. Nem azt mondom, elég sok ruhám van amúgy. Viszont mindegyiket hordom. Elég jó akciókat kifogtam én is. Pl H&M-nél, 40 ezer helyett fizettem 19-et. 🤗
2023. jan. 5. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!