Papíron jó ötlet lenne az ilyesmi? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Több cikket olvastam, milyen környezeti károkkal jár a divatipar, nem beszélve a dolgozók kizsákmányolásával. Ha pénz nem akadály, megoldás lenne ha organikus textilekből varrónő varrná meg nekem az egyedi holmijaimat vagy organikus márkától venném kicsit drágábban? (nem vagyok gazdag csak eljátszottam evvel a logikával) Tény, hogy szüleim, nagyszüleim idejében egy farmer vagy ruha több ideig ktartott, most ár egy Levi's farmer is elkopik 3-4 év alatt, legalábbis nekem.2023. jan. 2. 12:42
1/1 anonim válasza:
Igen ez is egy jó megoldás. De szerintem turkálóból vásárolni még jobb is lehet. Jobb árban van mint varratni, nem keletkezik új ruhadarab, és még divatos is. Ha meg megunod eladod, vagy egy turiban leadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!