Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a leges legstrapabíróbb...

Mi a leges legstrapabíróbb férfi nadrág a földön?

Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 07:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ha nem tudnád, nem 1 szavazattól lesz egy válasz 0%-os,de járasd csak a pofád:)

Azt irtad, legyen véve több, nyilván ha most nincs több akkor periodikusan kell venni párat, azaz havonta venni 1-2 db-ot hogy legyen több, hogy "ne ugyanazt hordd minden nap"

Másrészt így van, jött a kérdés hogy "strapabíró nadrág", amire te Nem adtál választ hanem elkezdtél pampogni azon, hogy "jajj mert mások cargot hordanak és az szerintem szar ezért ha nem így gondolod ahogy én akkor bszódj meg":D

"magadnak 3 akciós nadrágot a Zarában 8000 /db-ért egyik hónapban, meg a következőben még 2-t a New Yorkerben szintén 7000 /db-ért, amivel elvagy 4 évig..."

Ja, akkor most mégis havonta több nadrágot kellene venni? Mert a kommented elején azt irtad "Miért kéne havonta nadrágokat venni?"

Akkor most hogy is van? Te se tudod mit hazudj? 😂

Másrészt, nem jovok azzal senkinek hogy "jajj én milyen szegény vagyok", megvannak a magam kiadásai amikhez másnak semmi köze, sőt, a kérdésnek sem volt hozzá semmi köze de legalább ezzel is megmutattad, ki is vagy te valójában :D

És csak így utólagosan, de. A %-ok sokat jelentenek, mert így könnyen szűrhetőek az olyan kommentelők mint te: nem a kérdésre adnak választ, okoskodnak, hazudoznak majd maguknak is ellent mondanak mert nem tudják hol jár az eszük.

Szánalmas.

2023. jan. 31. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!