Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a leges legstrapabíróbb...

Mi a leges legstrapabíróbb férfi nadrág a földön?

Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 07:42
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
64%
Úgy hallottam, h az 1850-60as évekbéli Levi Strauss farmerek azok.
2023. jan. 2. 09:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtál típust...mindegy. A minőségi, taktikai nadrágok. 5.11, Blackhawk, Direct Action, ...
2023. jan. 2. 11:33
 3/11 A kérdező kommentje:
#2 már nem érdekel a típus, huzamos ideig hordom, mondjuk 3mat vennék, erre való tekintettel úgy hogy ne menjen szét, ne dorzsolodjon ki, stb..
2023. jan. 2. 16:59
 4/11 anonim ***** válasza:

3 farmert hordanál? Aztán csodálkozol ha tönkremegy? Van itthon vagy 20 nadrágom, van köztük több éves darab. Egyikkel sincs semmi gond.

B#zis vagy nem, férfiaknak le kéne szokni erről a tipikus "van 2 farmerem meg 2 pólóm és abból öltözködöm" típusú hozzáállást... Egy az, baromi unalmas, slampos, másrészt pont azt eredményezi amit gondolom te is átélsz. Sok hordás miatt sokkal hamarabb tönkre megy.

És inkább előveszitek az undorító sokzsebes Cargo nadrágokat meg a tököm taktikai nadrágokat, mert azok "strapabírók" (ettől a szótól a hideg is kiráz), csak nehogy be kelljen menni egy boltba és ott kelljen tölteni 10 percet és venni esetleg normális nadrágokat.

2023. jan. 2. 20:24
 5/11 A kérdező kommentje:
#4 nem vagyok milliomos, nincs milliomos ismerősöm és csak 1 éve kezdtem neki a saját életem építésének. Ez nem arról szól hogy "b#zis" e vagy sem, vagy hogy 10 percet kell-e a boltban tölteni vagy 5öt, hanem arról hogy nincs pénzem 10-20-30e ft-os gatyákat venni havonta, mert se a fizetésem, se a boltokban a drágulás, se a gyógyszereim, se semmi nem segíti elő hogy én ezt megtehessem.
2023. jan. 3. 08:54
 6/11 A kérdező kommentje:
Vagy ha ez ennyire zavar, elküldöm a számlaszámom amire utalhatsz hogy vegyek én is 20 ilyen-olyan nadrágot és azokat cserélgessem.
2023. jan. 3. 08:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta hogy 30 ezerért kell nadrágokat vásárolni havonta...

Lehet venni 5-10 ezerért is nadrágot. Ha meg nálad egy hónapot bír egy nadrág, akkor valamit marha rosszul csinálsz :D

2023. jan. 3. 10:12
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 senki nem mondta h csak 1 hónapig bírja, én egy egyszerű kérdést tettem fel, amire te úgy ugrottál rá mint kanos k#rva a merev f#szra :D
2023. jan. 3. 11:06
 9/11 A kérdező kommentje:
Na, akkor nem kell a számlaszâm? Mr. 0% :)
2023. jan. 4. 08:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Lepontoztál, majd vered magad, hogy 0%-on állok :D.

Egy valamit tanulj meg nyugodtan, gyakori kérdéseken a % egyáltalán nem mérvadó.

Ha valami bántja az ember önérzetét, akkor is lenullázza, ha egyébként igaz. Szóval az amit én mondtam, hogy vegyél több nadrágot az 0%. De az öregem, hogy vegyél Blackhawk TAKTIKAI nadrágot és járj abba utcán, az olyan marha jó válasz volt, hogy kapta a 100%-ot. Azért remélem ezt te sem hiszed el és rohantál taktikai katonai nadrágot venni...

Szóval reflektálok azért valamit:

- "Senki nem mondta, hogy 1 hónapig bírja"

Ezt írtad: "nincs pénzem 10-20-30e ft-os gatyákat venni havonta". Miért kéne havonta nadrágot venni? Meg gondolom azért keresel strapabírót, mert nem 6 évig hordasz egy gatyát, hanem tönkre vered pikk pakk...

- Számlaszám

Hehehe.

- Egyszerű kérdésed ami volt: Strapabíró nadrág.

Én meg leírtam egyszerű választ: Szokj le arról, amire a férfiak 80%-a játszik, meg gondolom amit te is csinálsz most: Hogy 10 éven keresztül 2db 2700 Forintos kínai farmert váltogatsz. (Nyilván kisarkítom, de ez a lényeg)

És ne gyere nekem azzal, hogy te milyen szegény vagy. Kötve hiszem, hogy ne tudnál venni magadnak 3 akciós nadrágot a Zarában 8000 /db-ért egyik hónapban, meg a következőben még 2-t a New Yorkerben szintén 7000 /db-ért, amivel elvagy 4 évig...

2023. jan. 30. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!