Ciki szerintetek harisnyában aludni ha fázik a lábam?
Figyelt kérdés
Kb két hete vastag pamut harisnyát veszek fel éjszakára mert fázik a lábam. De úgy gondolom, hogy jó ötlet mert nálam be vált. Van más is esetleg ezzel így?
9-es nagyon igazad van, tényleg nem a leg kényelmesebb a harisnya, mondjuk cserébe nagyon jó meleg. Én évek óta így alszom télen.
2023. jan. 2. 00:14
12/22 gabor49 válasza:
nem ciki en is aludtam már ugy
2023. jan. 2. 05:21
13/22 anonim válasza:
Nem ciki miért lenne az? Én is szoktam aludni így, én a régi fajta bordás pamut harisnyában szoktam aludni, még most is az van rajtam. F.
2023. jan. 2. 06:38
14/22 A kérdező kommentje:
Huuu hát nem gondoltam volna hogy ennyi pozitív választ kapok, illetve hogy mások is vannak akik szoktak harisnyanadrágban aludni. Köszi.
2023. jan. 2. 09:07
15/22 anonim válasza:
Abszolút nem az és ezt neked nőként mondom neked, az én férjem is szokott így aludni. 36N.
2023. jan. 3. 10:49
16/22 anonim válasza:
1.
Egy uniszex ruhadarabnál ez nem lényeges!
2023. jan. 3. 13:35
17/22 anonim válasza:
Én egészen vastag nejlonban alszok. Nekem mezítláb fázik a lábam, pamut harisnyában, meg zokniba beleizzad alvásnál. Nejlon harisnyában viszont pont jó, nem fázik, és nem is izzad.
Mondjuk én nappalra is hordok a farmer alá ha már fagy van, de olyankor a nejlonharisnyára veszek zoknit is. Érdekes így napközben nem izzad a lábam harisnyában+zokniban+cipőben sem.
2023. jan. 3. 19:46
18/22 anonim válasza:
Nem! Most is abban aludtam nekem nagyon bejött hogy, harisnyanadrágban alszok. Abszolút nem fázik a lábam így. F
2023. jan. 8. 06:23
19/22 anonim válasza:
Ciki vagy sem nem tud izgatni.
Egyszer úgy alakult a helyzet hogy ismerősnél kellett aludni váratlanul, és nem volt semmim és akkor kaptam egy harisnyanadrágot ha gondolom vegyem fel, természetesen azzonal fel is vettem met hideg volt, és másnap reggel kell sem akartam venni, annyira jó meleg volt. Na azóta csak harisnyanában alszom hidegben, tuti jó dolog:)!
2023. jan. 27. 19:35
20/22 anonim válasza:
Kedves kérdező én egész télen így alszok, már mint úgy értem a mostani telet végig harisnyában aludtam. És nekem ez nagyon jó így, így abszolút nem fázik a lábam:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!