Szoktatok cicanadrágban esetleg harisnyában aludni?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 9. 17:37
1/10 Annta válasza:
Abban alszol, amiben jólesik. Léteznek amúgy cicanacis pizsamák.
3/10 anonim válasza:
Télen szinte mindig vastag pamut harisnyanadrágban alszok. Így nem fázok és nekem sokkal kényelmesebb. Szóval szerintem mehet. :)
4/10 krisztamnk válasza:
Simán, persze... télen hidegben nekem egy pamut vagy vastag (pl.160-as) harisnya a legjobb, abban nem fázik a lábam - és akkor nyugodtan is alszom.
Buli után aludtam sima nejlonharisnyában is - szóval nem lesz bajod tőle ne aggódj :-)
5/10 anonim válasza:
Én nejlonharisnyában szoktam aludni fiúként. Nekem nagyon bejön, szerintem a legjobb. :)
És nem csak alváskor hordom. :)
6/10 anonim válasza:
Van mikor teljesen pucéron alszok, van mikor egy leggingsbe - mikor melyikhez van kedvem :)
30F
7/10 anonim válasza:
Mivel èn fázós fajta vagyok, èn vagy cicanadrágban, vagy vastag pamut harisnyanadrágban szoktam aludni, mind kettőt nagyon szeretem. 35F.
8/10 anonim válasza:
Igen szoktam leggingsbe is ha nincsen még nagyon hideg, ha viszont nagyon hideg van akkor már harisnyát veszek fel.
9/10 anonim válasza:
Igen most is abban aludtam! Nagyon jó. F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!