Nők 1-10skálán mennyire szeretitek a tűsarkú combcsizmákat?
Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 14:25
3/17 A kérdező kommentje:
IQ
-10
2022. dec. 31. 15:13
7/17 anonim válasza:
0
Látványra tud jól kinézni, de nem szeretem sem a tűsarkú cipőket, sem az ilyen hosszú csizmákat
8/17 anonim válasza:
0. Semennyire nem kényelmesek. Az ilyen cipők arra lettek kitalálva, hogy házból kocsiba, kocsiból valahova, leülni, majd kocsiba be és kocsiból házba. Nem bulizásra, kilométerek legyaloglására. Így mégcsak nem is praktikus. Üldögéléshez meg nem fogok 10 ezreket kiadni egy kényelmetlen cipőre.
Akkor inkább legyen platform cipő.
9/17 Metionin válasza:
0. A tűsarok nem a barátom, a combcsizma pedig az én magasságommal nem mutat jól. Másokon, ha jól áll az illetőnek, tud jól kinézni de nekem nem stílusom meg a fentiek miatt nem is állna jól.
10/17 anonim válasza:
Tűsarkú 0
Combcsizma 0
Tűsarkú combcsizma 0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!