Jeffrey Spender kérdése:
Miért hordanak előszeretettel a nők magassarkút ?
Figyelt kérdés
A magassarkú bokaficamokat, a lábfej deformációját, a nem megfelelő járást és a hátfájást okoznak, és nem mindig passzol az összképbe, mégis nem tudnak anélkül létezni.2022. dec. 29. 14:25
12/19 anonim válasza:
Mert zavarja őket, hogy alacsonyak, és hogy valami formát adjon a donga lábaiknak.
13/19 anonim válasza:
Mert imádjuk. Ez van. Lehet mondani hogy kényelmetlen és stb, teljesen meg is értem, de attól még imádjuk.
Ha a lányok a borát tangás fiúkra gerjednének, hidd el mi meg azt hordanánk.
26f
14/19 anonim válasza:
Mert rögtön szebb lesz tőle a megjelenése az embernek, nyújt, tartást ad, muszáj kihúznod magad benne. Én mondjuk szinte soha nem hordok, nem az én bkv-s életmódomhoz találták ki, de ha nagy ritkán van rá alkalom, akkor is inkább platformosat vagy éktalpút, azokban könnyű járni, de ugyanúgy nyújtják az alakot. Szóval abszolút tudok létezni nélküle.
15/19 anonim válasza:
13!
Azt csak hiszed.
Sok nő amit hord, azt csupán saját magáért viseli, nem más kedvéért.
Én sem veszek fel semmit a nők miatt, csupán ami nekem tetszik.
F.
16/19 anonim válasza:
10.
A 6-ost Tessnek hívják? Tudod a nevét?
17/19 anonim válasza:
Miért isznak a férfiak előszeretettel sört? Ronda böfögést, hányást és elhízást okoz, és nem mindig passzol az ételhez, mégis nem tudnak anélkül létezni.
Pont ugyanennyi értelme volt a te kérdésednek. :)
18/19 anonim válasza:
13!
Maximum te, balfackám :)
17!
Nevetségesen szar a példád. Semmi köze nincs a sörnek az öltözködéshez.
Kérdező!
Mert krvás.
19/19 anonim válasza:
Mert olyankor törpillának képzelik magukat. Minden más esetben meg bibircsókának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!