Ma megszóltak,hogy bőrkesztyűmániám van.Valóban az van?
Figyelt kérdés
Szövetkabathoz,bőrkabathoz,pufikabáthoz,vezetéshez és öltönyhöz is felveszem.Kényelmes,meleg,nem merev és jól is néz ki.Ez már mánianak számít?2022. dec. 20. 17:24
1/14 anonim válasza:
Ha tényleg csak akkor hordod, amikor fázik a kezed (tehát nem télen-nyáron), akkor szerintem nincs gond azzal, hogy nem váltogatod a kesztyűidet
2/14 A kérdező kommentje:
Ősszel és télen plusz ha tavasszal még hideg van.Van több darab.
2022. dec. 20. 17:41
3/14 Metionin válasza:
A mánia az szerintem jóval durvább ennél. Nekem is vannak preferált darabjaim, amiből ha csak tehetem, olyat veszek/hordok mindenhez amihez lehet (nálam ez a platform cipő meg a csipke kesztyű) de szerintem az távol áll a mániától.
4/14 A kérdező kommentje:
Lehet nőknek jobban tolerálják🙂
2022. dec. 20. 17:45
5/14 Metionin válasza:
Ó, a kesztyűimre beszólogatnak :D csak leszarom.
6/14 A kérdező kommentje:
Lehet neked van igazad.:)
2022. dec. 20. 18:12
7/14 anonim válasza:
Tavasszal és ősszel is hordok kesztyűt. Ruha/hely függő, hogy bőrt, vagy katonait. Pont lexarom, hogy ki és mit gondol.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi 7-es.Amúgy azért is találom erdekesnek mert kb minden harmadik nő kortól függetlenül bőrkesztyűt hord.:)
2022. dec. 20. 18:26
9/14 anonim válasza:
8. 7. vagyok. Nagymamám mesélte, hogy anno igazi nő kalap, zsebkendő, és kesztyű nélkül nem ment ki a házból.
10/14 anonim válasza:
Szerintem az a mánia, ha van egy adott dologból ezer darabod, amennyit már ki se tudsz használni. Szóval ha most van pár bőrkesztyűd, azzal semmi baj nincs. Ha lenne 40 darabod, akkor az már lehet mánia lenne, mert azért annyi bőrkesztyű már fölös, egyszerűen nincs rá szükség. Amúgy meg szerintem a bőrkesztyű semmi extra, nem értem akad fenn bárki is azon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!