Szilveszteri jelmezes buliba mehetnék ebben? Egyszer voltam ebben már pár órát poénból farsangkor de buliba nem tudom hogy jó lenne e.
2022. dec. 20. 17:00
11/38 A kérdező kommentje:
Csajként biztos jó jelmez lenne Julius Caesar. De ha ettől el is tekintünk akkor egy lepedős jelmezben biztos nem néznék ki igénytelenül a buliban. Leégetni azért nem szeretném magam. Azért köszönöm a válaszod.
2022. dec. 20. 19:39
12/38 anonim válasza:
Hát akkor menj álmenyasszonyként.... Nem is értem, csak egyetértő válaszokat akartál? Akkor írd ki előre, hogy csak olyanok válaszoljanak....
13/38 A kérdező kommentje:
Minden választ elfogadok de csajként öltözzek pasinak? Ez komoly? Ráadásul egy sima lepedő legyen a jelmezem? Köszönöm a választ de ez minden csak nem segítség már bocs.
2022. dec. 20. 20:04
14/38 A kérdező kommentje:
Elfogadom a negatív véleményeket is de ez a lepedős julius caesar jelmez még egy fiúnak is komolytalan lenne egy sulis farsangon manapság. De azt még senki sem írta hogy az én jelmezemmel konkrétan mi lenne a baj. Mégegyszer mondom elfogadom a negatív kritikát is ha nem komolytalan.
2022. dec. 20. 20:23
16/38 A kérdező kommentje:
Ez nem rendes menyasszonyi ruha. Neten rendeltem még annó ahol jelmeznek volt hirdetve. A fátylat külön vettem hozzá. Sulis farsangon volt rajtam pár óráig csak annó poénból.
2022. dec. 20. 20:31
17/38 A kérdező kommentje:
21 vagyok ha ez számít.
2022. dec. 20. 20:32
18/38 Noren1989 válasza:
Szerintem mehetsz, de nem lesz túl egyedi.
Illetve, a képszerkesztésedre visszatérve:
Tükörképek, babám.
19/38 A kérdező kommentje:
18: tudom utólag vettem észre hogy ott nem homályosítottam ki. :( Hát olyan szempontból egyedi hogy ha jól tudom más nem akar menyasszonynak beöltözni, viszont tudom hogy nem túl kreatív.
2022. dec. 20. 21:07
20/38 A kérdező kommentje:
Pontosítok, azok közül nem akar senki beöltözni ennek akiket eddig kérdeztem. Sokan lesznek akiket nem ismerek. Barinőim közül ápoló, wonder woman, macskanő, hercegnő az aladinból az biztos lesz.
2022. dec. 20. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!