Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők miért tűrik be a pulcsit...

Nők miért tűrik be a pulcsit a gatyába csak elöl 20 centit, körben meg kilóg?

Figyelt kérdés

Miért nem körbe teljesen vagy sehogy?

(Az olyan válaszolók, aki szerint ne érdekeljen, hogy más hogyan öltözik meg hasonlók, olvassák el az oldal címét, aztán húzzanak el)

2022. dec. 18. 15:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez a magasderekú aljak miatt is van. Furán néz ki, hogy valakin magasderekú naci/szoknya van és nincs beletűrve/feltűrve hozzá a felső, csak lóg.

Szerintem a high waist már nem nagyon fog kimenni divatból, most visszajött ugyan a 90-es, korai 2000-es évek divata (ami szerintem borzalom) de így se tudták kiűzni a high waist termékeket a piacról. Vékony derekú és alacsony lányoknak is előnyös, szóval nekem személy szerint nem is hiányzik a csípőnadrág.. Veszélyesebb is, ha ott kint van minden, könnyen meg lehet ott fázni.

2023. febr. 18. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!