Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pincér / felszolgáló gyakorlat...

Pincér / felszolgáló gyakorlatokra ki kell öltözni?

Figyelt kérdés

Január elején kezdek egy pincér / felszolgáló tanfolyamot. Lesz gyakorlat is. Ott már az első alkalomtól kiöltözve leszünk, ugye?

18/L

2022. dec. 18. 07:47
 1/6 anonim válasza:
92%
Úgy lenne logikus, hogy szokd a formaruhát.
2022. dec. 18. 10:16
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Szia, 5 évet dolgoztam vendéglátásban.

Fekete, zárt lapos talpú cipő, ami KÉNYELMES. Sokan hordanak sportcipőt, ha szabad, ezt mindenképp megnézném, mert 15 órákat állni, futkosni ez a legjobb. Ha tudsz tegyél bele talpbetétet is.

Ha pultozol is, akkor bakancs, mert a pincében lesznek nehéz hordók amiket pakolászni kell, üvegszilánk, meg mindenféle cukros lötty a padlón.

Fekete szoknya és fekete harisnya vagy nadrág, ami kényelmes, nem vág be és nem túl kihívó.

Szoknya alá vegyél fel fekete biciklis shortot, hogy ha lépcsőn kell felmenni ne lássanak alá.

A fekete farmer elegánsabb helyeken tilos, szóval én elsőre biztosra mennék.

Felülre fekete felső (van ahol fehér, de a legtöbb hely feketét vár el) ami elegáns, szellőzik és nem túl kivágott. Ideális esetben könyékig érjen csak, mert az alkarodra szükséged lesz, és higéniai okokból jobb, ha az egész alkarodat meg tudod mosni, nem a ruha lesz étel foltos.

A hajadat konyotyold fel, vagy tűzd el. Nem lóghat bele semmibe, akkor se ha lehajolsz.

Legyen a táskádban rágó vagy mentolos szájspré, dezodor, száraz sampon (a konyhán a levegőben sok az olajos pára, ami óhatatlanul beleeszi magát az ember hajába).

Ha parmümöt viselsz ne legyen erős.

A körmöd legyen ápolt és szolid.

Sok sikert, menni fog.

2022. dec. 18. 10:37
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Ez elég részletes leírás lett. Hálás vagyok érte.

2022. dec. 18. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
24%

2.

Amiket leírtál, abból a harisnya nem kényelmes egyedül. A többi okés.

Én azt hanyagolnám, kérdező!

2022. dec. 19. 08:15
 5/6 anonim ***** válasza:
4, Decemberben az ember pedig nem egy, de akár két harisnyát is felvehet, ha nem kényelmes akkor lehet szövetnadrágpt is választani.
2022. dec. 19. 10:28
 6/6 anonim ***** válasza:
34%

5.

Látod? Rájöttél magadtól is, hogy van élet a kényelmetlen harisnya nélkül is.

Én is szűkebb melegítőt veszek a nadrág alá, ami legalább ér is valamit, és nem kell húzgálni.

2022. dec. 19. 11:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!