Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 1 éves kisfiúnak karácsonyi...

1 éves kisfiúnak karácsonyi fotózashoz ruhát hol találok?

Figyelt kérdés

Szombaton lesz karácsonyi fotózásunk, de a ruhákkal bajban vagyok. Pirosban gondolkodtam, nekem meg is lenne egy szép elegáns ruhám, viszont az 1 éves kifiúnknak egy egyszerű mintamentes, feliratmentes pulóvert, se inget nem találok, és szintúgy a férjemnek se találok semmit.

Igazából, ha nem ragaszkodok a piroshoz se találok semmit.

Ki, hol talált ilyen feltételekkel fotózásra ruhát?

Köszi előre is!

2022. dec. 13. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Pepco
2022. dec. 14. 07:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, de ott csak mintásak, feliratosak vannak. Szintúgy a Kikbe, és még az utolsó mentsváramban, a H&M-be is. :(
2022. dec. 14. 09:51
 3/4 anonim ***** válasza:

A Westendben nemrég nyílt egy gyerekruha bolt, ami tele van elegáns kisruhákkal. (Olyan "angolos", pl. pulóver, aminek a nyaka úgy van kialakítva, hogy az inggallért ki tudd rakni, meg kötött, egyszínű pulcsik, sötét, "ünnepi" nadrágok, kislányoknak ruhácskák...)

Sajnos a bolt neve nem jut eszembe, de az utca szinten a főbejárat közelében van.

2022. dec. 15. 14:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Oh, köszi! Ha még mindig Budapest közelében élnénk, akkor jó lenne, de sajnos 250 km-re van tőlünk. :/
2022. dec. 17. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!