Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 1 éves industrialnál dudor?

1 éves industrialnál dudor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Két hónapon belül egy éves lesz az industrialom, elég nehezen gyógyult, sokat kellet kezelgetni de rendesen helyre jött, már semmi baja nem volt jó ideje, pár napja viszont észre vettem, hogy alul egy dudor nőtt pont a szúrás felett picivel ami ki is fakadt de főleg már csak vérzik viszont besebesedett az egész ismét és gennyes, probáltam tisztítgatni és tetrannal kenegetni de nem igazán használt, tudtok esetleg valami bevált módszert ilyen esetre? Kivenni véglegesen nem szeretném ha nem muszáj

Előre is köszönöm

2021. okt. 11. 06:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Octenisept vagy oxycort spray-vel fújd napi 3-4 x, a tetrant meg felejtsd el.
2021. okt. 11. 11:22
 2/4 ReGina... ***** válasza:
100%

Hidrogén peroxid is segít

Esetleg azzal is próbálhatod.

2021. okt. 11. 20:27
 3/4 anonim válasza:
100%
Én is az Octenisept spray-t ajánlom. Kezdetben minden nap reggel és este befújtam, szépen begyógyult, ha pedig utána esetleg begyulladt, akkor pár napig ugyanúgy használtam reggel és este és szépen levitte a duzzanatot.
2021. okt. 12. 23:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2021. okt. 13. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!