Nagyon fontos! Aki tud erről bővebb információt az légyszives irjon?!
Figyelt kérdés
sziasztok.
érdekelne , hogy hol lehetne beszerezni ilyen pulcsit. minden információ érdekel. köszönöm
2010. szept. 30. 20:32
1/9 anonim válasza:
Ez valami dizájndolog elég drága cucc lehet. A fazonja motoros bőrkabátra hasonlít, egy varrónő sztem meg tudja csinálni.
2/9 A kérdező kommentje:
valahol még olvastam 1 éve, hogy 6-7 ezer forint. szóval nem hiszem hogy olyan nagyon drága lenne:D azért köszi az infót. mások?
2010. szept. 30. 20:57
4/9 A kérdező kommentje:
hasonlít rá igen de nem ugyanaz:D
2010. szept. 30. 22:47
6/9 anonim válasza:
Én a Pull and Bearben és a Zarában próbálkoznék a férfi részlegen. Nem lesz ugyanilyen, de nagyon hasonló.
Amúgy a varrónőt nem ajánlom - egy inget 6000 ft-ért varrt meg, és bár minden olyan volt az ingen, mint a képen; valahogy mégsem lett ugyanolyan a végeredmény :S
7/9 anonim válasza:
hát ez bizony nem lesz egyszerű, sajnos :( és nem éppen 6-7 ezer forintos cuccok ezek.
Magyarországon tudtommal ilyeneket nem kapsz még, e-bay-en írdd be, hogy "youstar"
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
köszi ebayen megtaláltam:D
2010. okt. 3. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!