Mit tennétek, ha a kormány kötelezővé tenné a business formal öltözetet utcán?
Ez uraknak sötét öltönyt, világos inget, nyakkendőt jelent.
Hölgyeknek sötét kosztümöt, akár szoknyásat, akár nadrágosat, illetve világos blúzt.
Kötelező alkalmi cipőt mindenkinek. (Hölgyeknek nem kötelező a magassarkú.)
Büntetés jár érte, ha nem ilyen öltözetben hagyod el az otthonodat.
Mennyien írják a költözés, meg az egyéni öltözködést.
Miért is költöznél? Mert nem úgy nézne ki a város, mint egy prolitelep?
Egyéniség? HOL??? Délután jöttem egy sulinál. 10-ből 9 gyerek: egyen haj, egyen táska, egyen cipő.
Rám úgy szoktak nézni a westerncsizma miatt, mint valami UFO-ra.
Persze, majd pont a szaros gumicsizmás csuti szerencsétlen bevezet egy ilyen törvényt. Hát neki magának sincs egy rendes öltönye.
Amúgy elköltöznék egy olyan országból, ahol törvény szerint kell öktözködni. Akinek megfelel egy ilyen szintű diktatúrában élni, az maradjon nyugodtan. De azért a többség nem akar Észak-Korea lenni.
Nem az a baj, hogy az utca embere miként öltözik, hanem az, hogy már rendezvényekre és munkába sem öltöznek normálisan az emberek.
Itt, a Gyakorin is hány felnőtt, akár diplomás ember kérdi, hogy mit vegyen fel esküvőre, temetésre, álláskeresésre, hivatali melóba,... Ezeknek nem volt családjuk, sem iskolájuk, sem életük?
Ingben járok, szóval annyira nem lenne óriási változás az életemben ehy ilyen szabály, de nekem ez elvi kérdés, nem élnék olyan helyen ahol még ebbe is beleugat a kormány.
5 perc alatt ott vagyok szlovákiában otthonról, szóval kénytelen a f......om. 🤘
Miért ne mehetnék? Hirtelen mindenki rendőrnek állna, hogy legyen kapacitás mindenkit lekapcsolni, vagy mi? :D
Kiszívhatnák az orromat felőlem, én biztos egyenruhát nem vennêk fel, de bűntetést sem fizetnék, inkább leülném, addig is az állam etet, tehát ők járnának rosszabbul.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!