Milyen szempontok alapján válaszjátok ki, hogy milyen bugyit vesztek fel?
Akinek sokféle bugyija van, fel tudja sorolni, milyen szempontok, preferenciák, tényezők alapján választja ki, hogy milyen fajtát vesz fel (és hogy milyen esetekben melyik fajtát)?
Illetve napközben cserélni fürdésen kívül milyen esetekben szoktatok még?
Ftanciára szoktam cserélni, hogy ne csúszkájlon a fenekembe, mint a tanga, miután kakiltam. Nem mindig van lehetőség megmosakodni, van olyan pl. hogy suli után megyek röplabda edzésre, és akkor az öltözőben vécézrk és cserélem át a bugyit is. Nem tudom mennyire érthető.
Amelyik felül van.
Kivéve nyáron, amikor a világos szoknya alá világosat veszek fel.
sziasztok,
pont fehérnemű témában csinálok egy mini kutatást, hol vásárolsz, milyen márkákat ismersz...:
Megköszönöm ha bárki szán rá 2 percet és kitölti.
előre is köszi:)
Fontos, hogy kényelmes legyen. Megfelelő legyen a mérete.
Legyen jó az anyaga, számomra ez elsősorban természetes anyag, de másfajta is van ettől függetlenül.
A szín pl akkor számít, ha mondjuk a nadrág, amit majd felveszek, fehér színű. Ilyenkor mindenképpen legyen az alsónemű is fehér.
Ezt régen nem tudtam és volt pár beszólás, aztán persze gyorsan megtanultam.
Munkahelyeimen gyakran volt kötelező a fehér munkaruha, így muszáj volt fehér nadrágot hordanom.
De amúgy is kedvelem a fehér színű alsóneműket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!