Akinek szintén viszonylag nagy a lábfeje lányként, titeket ez mennyire zavar? Milyen cipőket hordtok, találtok jót? Kicsit nem feszélyez néha ha látnak így mezitláb?
Én sajnos a lábaimmal sosem voltam kibékülve, 170 centi körül vagyok, de 42-43-as a méretem. Mivel sajnos lúdtalpam is van, így kb lehetetlen olyan cipőt találni, ami nőies, és a betét is belefér, szóval általában férfi sportcipőkben vagyok. Ha meg leveszem a cipőt, akkor mindig ugy érzem engem bámulnak, annyira aránytalanul nagynak érzem a lábam. Zokni nélkül pedig kifejezetten cikinek érzem. Bár vékony vagyok, a ludtalp miatt alapból szélesebb és ilyen vaksosabbnak tűnik a lábam, szóval egyáltalán nem érzem nőiesnek. Sajnos már olyan is volt hogy exem viccel a lábammal, azóta kifejezetten próbálom elkerülni h mezitláb legyek fiuk előtt. Tudom h ez nem tunik olyan nagy problémának, de egy ideje egyre többet foglalkoztat h ki mit gondol.
Esetleg van akinek hasonló problémája van? Titeket ez mennyire zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!