Szerintetek az rendjén van, ha egy férfi nőies színeket és nőiesnek ható ruhákat hord, de közben férfias, úgy mint a képeken?
2022. dec. 2. 17:46
2/7 anonim válasza:
Ha viccből csinálja, hát oké, tényleg vicces. Ha komolyan gondolja az igencsak gáz.
3/7 anonim válasza:
Szerintem magával a nőies színekkel nincs baj. Mármint, én nem látom furának, ha valaki egy világosabb rózsaszín pólót hord, de a rikító rózsaszín az semmilyen nemen sem jön be. Viszont a képen látható ruha, az eléggé fura.
4/7 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele, egy kigyúrt pasi bármit felvehet.
Tapasztalatból írom, én is 26 éve testépítek és sok női ruhám van.
Sokkal komfortosabbak, kényelmesebbek mint a férfi ruhák némelyike.
Mellesleg sok nő hord alapból férfi ruhát, tehát nekem ugyanannyi jogom van hozzá!
F.
5/7 Metionin válasza:
Ez egy pasi. Amúgy nem, van pl. az az orosz testépítő csaj, ráadásul neki az arca is olyan kis cuki. Elsőre kicsit fura de amúgy nem néz ki rosszul.
6/7 anonim válasza:
Nincs rendben. A férfi öltözzék férfiasan, ne úgy mint egy gusztustalan rozsaszín barnie.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a második az cosplay, amúgy meg mi baj van vele?( az elsőt nem tudtam megnyitni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!