SINSAY pizsamak mennyire rugalmasak, nyulosak?
Figyelt kérdés
szeretnek rendelni karacsonyra ajandekba viszont nem vagyok benne biztos hogy melyik meret legyen XS vagy S.. attol felek hogy az XS szuk lesz az illetonek ha azt rendelem, de S meg most perpill nincs csak XS.. de tuti lesznek meg meretek belole, akinek van pizsije onnan az segiiitsen legyszi2022. dec. 2. 11:31
1/3 Metionin válasza:
Nekem van, xs-est szoktam venni és eléggé lazák. Legalábbis rajtam de elég vékony vagyok. Viszont van mérettáblázat, abban nézd meg, hogy mekkora a különbség, sokszor csak 2-3 centi van az s és az xs között.
2/3 A kérdező kommentje:
megneztem es a ket meret kozott 4 cm a kulonbseg, akkor eleg szerintetek az XS is?
2022. dec. 2. 13:42
3/3 Metionin válasza:
Attól függ, mekkora a személy, akinek vennéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!