Reno cipőáruház. Mennyire rugalmasak a garancia érvényesítésekor?
Figyelt kérdés
Mi a tapasztalatotok a RENO-val? Vissza szeretnék vinni egy ott vásárolt csizmát, mert szétnyílt, több helyen. Nincs járási hibám, évszaknak megfelelően hordtam, és rendeltetésszerűen takarítottam. Januárban vásároltam, és nem is ezt hordtam folyamatosan...2018. márc. 15. 16:11
1/2 anonim válasza:
utálom...én is így jártam...és amilyen szarok a cipőeik ,olyan kevés sajnos a garancia..15.000vettem cipőt és volt rajta kb 6hónap garancia :/
sajnos 2.ra is vettem cipőt az is el*szodott...lényeg ha teheted kérd vissza a pénzt és kölsd el máshol(nem tudom hogy működik) xd
2/2 anonim válasza:
*2. cipőt nem tudtam még vissza vinni sajnos :/ azért nem tudom biztosra hogy vissza tudod-e kérni a pénzt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!