Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Géllakkra garancia?

Géllakkra garancia?

Figyelt kérdés
Most voltam és még aznap oldalt betört, és így felvált pedig csak átöltöztem amikor hazaértem, nem vertem be sehová, nem akadt be. A körmös (szalonban) azt mondta hogy nála semmire nincs garancia, időpontot tud adni 1 hét múlva és felépíti 2500ft-ért vagy reszeljem meg és legkorábban 2 hét múlva lecseréli az egészet 4000ft-ért.
2017. jún. 13. 19:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Asztalt a fejére borítottam volna.

Én eddig akárkinél voltam körmösnél úgy búcsúztunk ek hogy bármi probléma van hivjam nyugottan. Egyszer fordult elő hogy felvált az egyik ujjamon a köröm 1 nap alatt felhivtam mondta hogy menjek ve amikor tudok és megcsinálja,igy is lett.

Persze nem kötelesek rá meg nem tudsz tenni semmit ilyen esetben ha ilyen gyökér valaki de egy valamire való körmös/fodrász/koznetikus-nál ez "etikett" szabály.

2017. jún. 13. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!