Vettem egy deichmannos cipot 2ev garancia van ra. Ha pl masfel ev utan szetba###om valahogy ugy mintha magatol jott volna szet visszaveszik?
Figyelt kérdés
Vagy ha ket ev van ra akkor hogy veszik vissza? Pl ha lejon a talpa?2017. ápr. 13. 08:42
1/2 anonim válasza:
Először elküldik egy vizsgálatra, amiből 80%ban úgy jön vissza, hogy nem rendeltetés szerűen használtad ezért ment szét és így nem él a garacia. Amúgy olvasd el a garancia levelet, lehet csak a talpra lehet csak a felső részre van a 2 év. Amúgy kb csak akkor veszik vissza ha széria hibás a termék.
2/2 anonim válasza:
Fél éven belül bármeddig visszaviheted, fél év után viszont téged terhel a bevizsgálás költsége meg minden macera. Én egyébként vittem már vissza táskát kb 1-2 hónapig használtam és nekem kicserélték. De ha full lejön (leszeded) a talpa nem fogják visszavenni, mert abban a kis füzetben is benne van hogy akkor él a garancia ha az első hiba megjelenésekor visszaviszed. Vásárlásom közben előfordult, hogy egy olyan cipőt próbáltak visszavinni, amit kb szétrágott a kutya, a talpa is lyukas volt a teteje is, és mondták ott a hölgynek, hogy az első hibánál kellett volna vinni, nem az elhordott cipőt visszavinni, mert az a sok hiba nem keletkezhetett egyszerre rajta. (Tényleg olyan állapotban volt, hogy biztos nem rendeltetés szerűen használták, szóval nem arról volt szó, hogy nem akarták kicserélni) Valószínű azok is úgy álltak hozzá mint te, hogy ez egy lehetőség állandó új cipőre, de ez nem megy ilyen egyszerűen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!