Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, használtok még fűzőt?...

Csajok, használtok még fűzőt? Szeretitek?

Figyelt kérdés
Nem sűrűn találkozom azzal, hogy valakinek az lenne a kedvenc ruhadarabja. Ennyire kikopott? Vagy sosem terjedt el annyira (a középkort leszámítva)?

2022. dec. 2. 10:21
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem a legkényelmesebb ruhadarab, nem akarunk megfulladni. Én soha senkit nem láttam még ilyenbe, nem hétköznapi viselet és nem is divat.
2022. dec. 2. 10:23
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Hétköznapi viseletként semmiképp nem vennék fel fűzőt. Ha a kategóriát nézem akkor ha mondjuk a párom ez izgatná az ágyban miért is ne, de akkor sem lenne rajtam az aktus végéig.
2022. dec. 2. 10:27
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Párom szokott néha fűzőt felvenni, de neki a stílusa sem valami hétköznapi. Nekem kifejezetten tetszik rajta
2022. dec. 2. 10:28
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

Húha, gond van a fejedben ha azt hiszed, hogy ez egy komfortos ruhadarab vagy középkori.

A fűző története baromi hosszú és érdekes is. De alig 100 éve kopott ki a viseletből, mert baromira nem praktikus. Azok a nők akik munkába álltak nem tudták végezni a dolgukat ilyen merevítés mellett, ezen kívül a vasra szükség volt a háborúkba a golyókhoz. Ez is vezetett a fűző hanyatlásához.

Ezek kívül nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy ez régebb is fehérnemű viseletnek számított, ahogy mai napig is. (nem közvetlenül a testen hordták, alatta mindig volt egy réteg)

Természetesen lehet jól hordani és menőn, viszont praktikus felsőrész sosem lesz. Könnyen kibuggyan belőle a mell, ezen kívül mivel mi nem vagyunk kislány korunk óta szoktatva hozzá, ezért nagyon nehezen tudunk beleszokni.

Értem, hogy erotikus viselet és neked és megannyi férfinak tetszik, de vegyétek már észre azt is, hogy ebben préselni kell a levegőt, a mellkas meg van fosztva szabad terétől és emiatt nemcsak a levegővétel lesz nehézkes hanem a mozgás is.

Aki nem gyakorlott a fűző viselésben vagy nem jó minőségűt hord (és a jó minőség az bőven 15 ezer fölött kezdődik, de inkább 40-50, szóval nehogy azt hidd, hogy ez bárki számára egy örömteli vásárlás) annak pedig fájni fog a háta és a mellkasa.

Úgyhogy sajnos ki kell ábrándítsalak a szexuális fantáziáidból. Nem véletlenül nem hordjuk manapság. Az ágyba szexi, de utcára hordani nem javasolt.

2022. dec. 2. 10:55
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Goth szubkultúrában elég gyakori viselet
2022. dec. 2. 11:22
 6/8 Metionin ***** válasza:
46%
Igen de nem a ruha alatti, alakformálót, hanem amit kívülre szoktak venni.
2022. dec. 2. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen hordanék fűzőket, ha meg tudnám fizetni őket. Persze nem a műanyag kábelkötözővel merevített divatdarabokra gondolok, hanem a tisztességes spirálmerevítősekre.
2022. dec. 2. 18:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Fűző alkalomra és pucsítani való. Nem kopott ki csak nem hétköznapi viselet.
2023. febr. 7. 03:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!