Használtok borsófehérje granulátumot, illetve borsófehérje kockát hús helyettesítésére? Mennyire egészséges? Szeretitek az ízét?
Előrebocsátom, hogy nem próbáltam még. De vettem vegán "húst", amiben volt borsófehérje, és nekem nem ízlett. Szójagranulátumot használtam párszor, van is itthon a szekrényben, de nem nyúlok hozzá, csak vésztartalék, nem nagyon szeretem ezeket. Darált húst lencsével helyettesítem pl bolognaiba vöröslencsét használok, vagy más kajába (pl. mapo tofu) villával összetört csicseriborsót használok, ezek sokkal finomabbak.
A borsófehérje mivel nagyon erősen feldolgozott, nem tartozik a legegészségesebb kaják közé szerintem, de biztos egészségesebb mint az antibiotikumos koleszterines hús.
Nem a legjobb egészségügyi szempontból, bár a húsnàl egy kicsivel még így is jobb. Engem nem is fingat. Hogy ízre jó-e, az a te ízléseden és az elkészítésen múlik. Szerintem egész jó, de nagyon ritkán eszem.
Azt mondjuk nem értem, a gyúrósok miért nem ezt eszik csirke helyett, amikor több, mint 2x annyi fehérje van benne. Majdhogynem szilárd fehérje por, már ezért sem a legideálisabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!