Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van egy kis megtakaritott...

Van egy kis megtakaritott pénzem. Milyen ruhákat vásároljak télire amelyek divatosak?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni mindenképp egy téli kabátot és egy csizmát..még olyan pulcsikat amelyek divatosak,nem extrém,szimpla szines mintával..meg pár csőgatyát.ha marad egy kis pénzem kiegészitőket is..nyaklánc,karkőtő.Kérlek irjatok linket..Köszi előre is.
2010. szept. 30. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:
mennyit adnál ki értük maximum?
2010. szept. 30. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
összesen és egyenként
2010. szept. 30. 14:58
 3/8 A kérdező kommentje:
30.000-32.000Ft
2010. szept. 30. 15:16
 4/8 A kérdező kommentje:
kb. ennyi pénzem van..szeretnék pár pulcsit télire,kabát,csizma,csőgatya,1bolero,és ha belefér 1kardigán,egy vékonyabb kabát Febr.Márc.-ra.
2010. szept. 30. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát abból kijön pár dolog.

Ha nem a legdrágább helyeken vásárolsz.

Én szeretem a hosszított vastag tunikákat,abból vannak nem túl csicsásak is,csizmából pedig idén a platform combig érő lesz a divat,esetleg telitalpú...

Csőnacit már 3-4ezerért kapsz,

A kabát pedig szövetkabát ami még mindig divat.

2010. szept. 30. 17:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia

Nem akarlak megbántani, de ennyi pénz nagyon kevés ahhoz amiket szeretnél.

Vagy turiba menj vagy pár dologról le kell mondanod.

Ha a legolcsóbb helyeket vesszük, kínai, Cosmos, Deichmann akkor is a csizma minimum 8000 Ft, kabát is 10 ezerbe kerül, ha nem valami vékony vackot veszel, ami rádfagy. A fennmaradó max 10- 15 ezerből nem sok pulcsi, nadrág, kardigán, bolero jön ki.

Nekem is most kb. ennyi pénzem van, egy csizmát és egy farmert veszek belőle, meg 1-2 pólót, ha belefér. Inkább keveset de nem a legcsövesebb boltokba megyek (a Deichmannt szeretem, de kínaikba sosem megyek).

25L

2010. szept. 30. 18:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm..ugy gondoltam annyi ruhát veszek amennyi belefér..küldenétek pár linket pulcsikról,vászonkabát,csizma.
2010. szept. 30. 18:26
 8/8 anonim ***** válasza:

kabát [link]

csizma [link]

pulcsi [link]

ezeket csak a stílusuk miatt mutattam, lehet kapni ezeket más márkás boltokban is valamivel olcsóbban.:)

2010. szept. 30. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!