Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Középsuliba jártok/jártatok...

Középsuliba jártok/jártatok legginsben, melegítőnadrágban?

Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 20:33
1 2
 11/13 Metionin ***** válasza:
Nem, akkor valahogy nem volt ekkora divat a leggings, nem is lehetett jó minőségben kapni. Melegítőt meg sosem veszek fel utcára.
2022. dec. 1. 12:19
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 mert? Ennyire számít mások mit gondolnak? Szerinted bárki vadidegent érdekel, mi van rajtad?
2022. dec. 1. 14:15
 13/13 Metionin ***** válasza:
100%
12. Leszarom, hogy mások mit gondolnak, én nem szeretek melegítőben kint lenni. Az nekem benti ruha, amit nem viszek ki, hanem házimunkához vagy a gép előtt dögléshez használok. Ugyanígy vannak kinti ruháim is, amiket csak úgy itthon nem veszek fel, mert nem praktikus. Úgy az alap kinézetem nem arról árulkodik, hogy zavarna mások véleménye, ez inkább ilyen megszokás, hogy a melegítőt bizonyos tevékenységekhez társítom meg pl. a szoknyát is meg a különböző fajta cipőket is.
2022. dec. 1. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!