Nő társaim véleménye érdekel. Én szinte mindig
szoknyát hordok nem p.. mutogatót hanem combközépig
érőt. Télen kislyukú vagy mintás neccel vagy 20 denes
testszínűvel. Vastag harisnya szoknyával?
1/17 A kérdező kommentje:
Sokszor látok nőket vastag harisnyában vagy leggingben mini vagy hosszabb szoknyában. Azt gondolom, ha szoknyát húzok, akkor a lábaim miatt teszem. Ha vastag a harisnya akkor talán a nadrág előnyösebb, mivel a szoknyához vékony harisnya illik. Lehet, hogy nekem fura ez, de érdekelne a véleményetek. Ha hideg miatt vesztek fel ilyen kombinációt miért nem nadrágot?
Mert aznap szoknyában vagy ruhában akarok lenni. Szerintem látszik az ember lába a vastagabb harisnyával is, mármint formára. Nekem sosem volt lényeges, hogy a lábam bőre is látszódjon, a vékony harisnyáim is nagyrészt sötétek.
2022. nov. 30. 13:26
"Ha hideg miatt vesztek fel ilyen kombinációt miért nem nadrágot"
A thermo harisnya + vastag szoknya konkrétan melegebb mint pl egy farmer.
Plusz szoknyában akarok lenni aznap.
Én kifejezetten csak vastag harisnyával szeretek szoknyát viselni. Nem szeretem a lábaimat "mutogatni".
2022. nov. 30. 13:37
Én azért, hogy a lábaimat mutogassam. Szeretem ha végigbámulnak rajtam és rám szegezik a tekintetüket. Mikor ez történik akkor úgy szoktam érezni magam, mint egy vad szexi tigrisbaba, és ez jó érzéssel tölt el. 65/F
2022. nov. 30. 14:08
Azért mert szeretek szoknyában járni, de nem szeretek megfázni pláne felfázni. Nyáron tök jó harisnya nélkül vagy vékony harisnyában járni, de ahogy jönnek a hidegek muszály alkalmazkodni :D Először a 100 denes aztán fel egészen 250-ig, utána a leggings és végül a mínuszokban tényleg csak a nadrág marad. A hosszú kabáttal és a combcsizmával még ki lehet tolni a szoknyaviselést, de nem örökre sajnos.
2022. nov. 30. 15:29
Télen fázom vékony harisnyában, ezért vastagat hordok. És szoknyát meg azért veszek fel mert abba szeretnék lenni.
2022. nov. 30. 16:37
Te vagy az a magas csaj, aki vonattal ingázol minden nap és -40-ben is miniben vagy? Mert akkor ismerlek :)
2022. nov. 30. 19:32
8/17 A kérdező kommentje:
Kezdjük azzal, hogy hosszú szoknyákat hordok. És igen, felveszem alá a vastag harisnyát.
Nem azért hordok szoknyát, hogy a Bélának legyen mire kiverni. Azért hordok szoknyát, mert sokkal kényelmesebb a számomra, hogy nincs egy csomó anyag az ülepénél/ a két láb között. Plussz egy szoknya alá sokkal könnyebb megelen felöltözni (harisnya, alsószoknya, stb) mint egy nadrág alá.
Nadrágból is csak olyat hordok, ami laza szabású, a skinny jeans számomra kínzás.
A stílusomat egyébként a vintage divat és a folklór inspirálja.
2022. dec. 1. 07:24
A vastag harisnya is jól néz ki.
2022. dec. 1. 11:07
Kapcsolódó kérdések: