Wolford Neon Tights 40 harisnyát keresek. Hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Wolford Neon Tights 40 típusú harisnyát keresek. Voltam bent az Andrássy úti márka boltban de ott nincs a méretemben. Kerestem még különböző netes magyar divat oldalakon, de sehol nem találok M méretben. Tudnátok segíteni hol tudnék ilyet venni?2022. máj. 4. 16:27
1/9 anonim válasza:
Müllerben szoktak lenni Wolford darabok, próbáld meg a Váci utcában vagy a Mom parkban
2/9 anonim válasza:
Kitűnő ízlésed lehet: a világ egyik legjobb harisnyája a Neon 40-es 😉
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem szebb csak drágább mint egy átlagos fényes harisnya.
4/9 anonim válasza:
Ha nem találsz, akkor töredék áron próbáld ki a Bellinda Perfect 40 denes harisnyáját. Szuper fénye van annak is?
6/9 A kérdező kommentje:
Megvan. Voltam még egyszer a Wolfordban. Vettem egy S méretet és teljességgel jó.
Köszönöm a válaszokat
2022. máj. 12. 14:09
7/9 anonim válasza:
És milyen ez a harisnya? Kényelem, tartósság, kinézet tekintetében?
8/9 A kérdező kommentje:
#7. Kényelmesnek eléggé jó, tartósságban is rögtön látszik, hogy nem az olcsó kategória. Kinézet, hát nekem az a furcsa egy kicsit. Képeken Sztem jobban nézett ki. Nekem kicsit fura a színezése
2022. máj. 13. 06:30
9/9 anonim válasza:
Mert a csomagolásán nem látszott milyen? Mondjuk a fényes tetszínű harisnyáknak másabb a hatása ha közvetlen fény éri mint egy sötét helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!