Az gáz ha csak melegítőnadrágot és kapucnis pulóvert hordok (márkásat)?
Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 12:19
12/21 anonim válasza:
Jó az ide falura.
Xard le hogy ki mit mond.
13/21 anonim válasza:
Ott van, hogy gyurmás. Ezek mind így járnak, plusz járás közben hónalj alatt dinnye, szopott billiárdgolyó fej és tetkó is alap.
15/21 A kérdező kommentje:
Tesáim 20 éves vagyok, Pesten élek és már évek óta nem volt más ruha rajtam...
2022. dec. 1. 07:53
16/21 anonim válasza:
Tesa, akkor ideje lenne felnőnöd és normális ruhákat is beszerezni és meg kéne tanulni alkalomhoz illően öltözködni.
17/21 anonim válasza:
15: és akkor mi a kérdés...????
Ha neked ez így jó, és a környezeted visszajelzése alapján nincs semmi kivetnivaló, akkor miért gondolod, hogy gáz?
18/21 anonim válasza:
Nem gaz. Olyan tpikus bunozos,fekete bmw,kigyurt kopasz pasi. :x
19/21 anonim válasza:
Ugyan én az esetek többségében jobban szeretek elegánsan öltözködni (pl. ing+zakó/pulóver), de néhány informális alkalomra szerintem nyugodtan válaszható lazább öltözet (pl. kisevb haveri összejöveteleken vagy kirándulásokon szoktam Adidas melegítőalsót venni mondjuk pulóver mellé). Ugyan a melegítőszett/régebbi fajta melegítőnadrág viselése nem az én ízlésemnek való, de ha valakinek ez kényelmes, azért nem ítélem el.
20/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, és is csak melegítőt hordok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!