Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Olasz cuccok miért ennyire mások?

Olasz cuccok miért ennyire mások?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy az olasz cuccokról kilométerekről meg lehet mondani, hogy digók csinálták? Még akkor is ha nem ismered a márkát. Legyen az autó, motor ruha, sütő, zuhanykabin, vagy akármi. Mi lehet az oka, hogy minden cuccuknak van egy különleges fílingje ami pl egy német termékben nincs meg?
2010. szept. 29. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Jobbak a dizájnereik. Azt nem tudom mennyire tudod h nem csak olaszok tervezik a saját termékeiket. 1 divattervező v 1 technológus csoport többnyire különféle származású emberekből áll.

18/F

2010. szept. 29. 20:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyszer, még jó sok éve beszélgettem A. Gézával, a Porsche Hungaria emberével arról, hogy a Porsche és a Ferrari autók közt mi minden különbözőség van.

Neki erről az volt a véleménye, mivel a Porsche embere, így nem elfogulatlan, de mondta, hogy a Ferrari egy alapvetően mediterrán embertípus alkotása az ő mentalitásukkal, míg a Porsche pedig a németek hidegebb fejű precizitásával készül. Konklúzió: Porsche jobb, precízebb, Ferrari érzelmi alapon szerethetőbb.

Mondjuk én Porschés vagyok, ezt szeretem.

2010. szept. 29. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!