Olasz cuccok miért ennyire mások?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy az olasz cuccokról kilométerekről meg lehet mondani, hogy digók csinálták? Még akkor is ha nem ismered a márkát. Legyen az autó, motor ruha, sütő, zuhanykabin, vagy akármi. Mi lehet az oka, hogy minden cuccuknak van egy különleges fílingje ami pl egy német termékben nincs meg?2010. szept. 29. 19:46
1/2 anonim válasza:
Jobbak a dizájnereik. Azt nem tudom mennyire tudod h nem csak olaszok tervezik a saját termékeiket. 1 divattervező v 1 technológus csoport többnyire különféle származású emberekből áll.
18/F
2/2 anonim válasza:
Egyszer, még jó sok éve beszélgettem A. Gézával, a Porsche Hungaria emberével arról, hogy a Porsche és a Ferrari autók közt mi minden különbözőség van.
Neki erről az volt a véleménye, mivel a Porsche embere, így nem elfogulatlan, de mondta, hogy a Ferrari egy alapvetően mediterrán embertípus alkotása az ő mentalitásukkal, míg a Porsche pedig a németek hidegebb fejű precizitásával készül. Konklúzió: Porsche jobb, precízebb, Ferrari érzelmi alapon szerethetőbb.
Mondjuk én Porschés vagyok, ezt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!