A Zarában hogy van most a visszavétel? A címke levétele után is visszaveszik a ruhát?
Figyelt kérdés
Régebben visszavették számla és a címke ellenében, de nem volt gond, ha a címkét levágtam róla.
Újabban a boltokban ahol jártam rákérdeztem, és azt mondták visszavétel címkének sértetlenül a ruhán kell lennie.
Most hogy van ez a Zarában? Levehettem róla?
2022. nov. 21. 13:50
1/2 anonim válasza:
Nem veheted le. De ha már levetted is nem nagy mutatvány visszarakni.
2/2 anonim válasza:
Ha kivágod a címkét, mert gondolom erről van szó, akkor már nem fogják visszavenni. Massimo Dutti sem veszi vissza úgy. Sajnos. Pedig sokszor olyan idegesítő anyagból készül, hogy az embernek az oldalát folyamatosan kaparja, és legszívesebben kivágná, de akkor nem tudja visszavinni, ha valami gond van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!