A Lidl-ben és Aldiban visszavesznek-e ott vásárolt ruhát, ha rossz a méret?
Mert ugye próbálni az üzletben nincs hol...
És ha visszavesznek, akkor hány napig van erre mód?
Köszi a válaszokat.
Igen, indoklás nélkül visszaveszik 30 napig biztosan, de talán tovább is.
Egy kártyát kell elkészíttetni hozzá, fél perc.
Utána visszaadják a készpénzt.
Aldiban legalábbis így működik. Lidlben eddig csak cseréltem más méretre.
Visszavesznek mindent 30 napon belül.
Teljesen természetes dolog nekik, hogy az áruk felét visszaviszik mert selejt.
Bár mostanában áttértek arra hogy 32 nap után romlik el, megy tönkre a cucc
Fura, nekem vannak pár éves ruháim is Aldiból és Lidlből, egyiknek sincs semmi baja. Melltartóim például még soha nem bírták ilyen sokáig, mint amiket ott vettem.
Akkor lehet hogy csak Miskolcra hozzák a retket, de amiket én vettem egy szakadt kínai negyedannyiért jobb minőségű.
Az összes cipőnek kilyukadt a talpa 2 hónap után, egynek szerencsére egy hónapon belül, azt visszavették.
Ismerősnek a lidls kompresszor felrobbant 2 hét után, nekem a törölköző nem törölt, a dagasztó nem dagasztott, a ruhák szétfoszlottak, az ajtó támasztót eltolta az ajtó.
Egy csavarkulcs készletem van onnan amire rá tudom fogni hogy nem volt rossz vétel
az aldiban azt mondták, 2 hónapig visszaveszik, bármelyik üzletben. Írom annak, akit érdekel, és innen próbál tájékozódni.
Köszi az infót a kártyáról, akkor következő vásárlás előtt csináltatok egyet.
Nekem amúgy a lidl-ből van egy pólóm, az bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!