Fiú létemre imádom a szoknyákat (19) Mi a véleményetek erről ?
Ki akartam próbálni milyen érzés szoknyákat, lányos ruhákat hordani
Először egész rövid szoknyát (fenék alá érős) majd közép hosszút próbáltam (egyenes szabású, épphogy térd alá ért) de egyik sem lett az én esetem
Tavaly rendeltem magamnak egy laza fazonú fekete műbőr maxi szoknyát
Teljesen beleszerettem
Számomra irtó kényelmes és csinos darab
Most hétvégén megvettem a második szoknyámat az pedig egy hosszú zöld rakott szoknya
Kellemes, libbenős aranyos darab
Nagyon tetszik
Az ilyen szép hosszú laza, libbenős szoknyák engem teljesen megnyertek
Ha tehetném utcára is felvenném őket - de mint tudjuk sajnos veszélyes...
Pedig nagyon jól esne :(
"Fiú létemre imádom a szoknyákat (19) Mi a véleményetek erről?"
Az hogy , kerüljük el egymást.
Szia, nekem az a véleményem, hogy mindenki hordjon azt, amit akar. Ha látnék egy szoknyás faszit az utcán, akkor mondjuk meglepődnék, mert kicsi az ország, sok az ítélkező ember, így szokatlan látvány lenne, de természetesen semmi rosszat nem gondolnék róla. Ha szereti, akkor szereti. Nincs nagyon beleszólásom, hogy ki mit vegyen fel, ahogy senki másnak sem.
Plusz csak érdekességként, én meg pont olyan lány vagyok, aki inkább a férfias stílus felé hajlik :) Bár a ruháim nagy része inkább uniszex, nem egyszer esett meg az, hogy "lefickóztak" az utcán.
Összegezve, ha jól érzed magadat szoknyában, hord egészséggel. Nem ártassz vele senkinek. :)
Én ha szoknyát szeretnék hordani, akkor azt hordanàk, már nem vagyok kisgyerek, hogy ne tudjam megvédeni magam, pedig vékony alkatú és alig 60kg vagyok.
Én eddig női leggingseket, nylonharisnyákat,cipőket hordtam nyilvánosan mert azokban éreztem jól magam.
Igaz van, hogy páran beszólnak.de rábasznak,mert mindig elküldöm őket a jó édesenyukba,és nekik lesz rosszabb .
Tehát ha vmi bejön neked kell bevállalni,magad lenni.
Magyarországon kevés aki önmagát adja,ez nem csak az öltözködés terén van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!