Mi a véleményed erről a kabátról?
Figyelt kérdés
Kabátot szeretnék venni, az About you oldalán találtam is egy Only márkájú kabátot. Viszont mivel nincs méretemben ezért az Only oldalán kerestem meg, itt már több színben is kapható. A kérdésem az lenne, hogy aki rendelt már ilyen kabátot annak mi a véleménye róla? Belül is van szőrme bélés? Mennyire vastag? Vízlepergetős?
Köszönöm előre is a segítséget!
A kabát linkje: [link]
2022. okt. 16. 08:10
1/4 anonim válasza:
A fazon teljesen jó,a steppelés különböző szélességben és irányban, illetve az a fényes műbőr hatású betoldás szerintem nagyon olcsó hatást kelt.
3/4 anonim válasza:
Elmegy, nem rossz igazából de nekem ennyiért személy szerint nem érné meg az árát.
4/4 anonim válasza:
A link nem mukodik mar sajna, de szerintem ez az üzlet alapjáraton jo!Fazon, minőség, ar általában passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!