Van még olyan rajtam kívül, aki csak azért szereti a telet, mert imádja hogy a hidegben vastagon felöltözhet?
Nem vagyok oda a hideg időjárásért. A szervezetemnek rossz emlékei vannak a durvább felfázásról, gyulladásokról, ezért bárhová megyek, állandóan azon stresszelek, hogy legyen elég ruha rajtam, ha bárhol megfordulok, és ne legyek beteg. Ilyenkor rákényszerülök a réteges öltözködésre, ami elég frusztráló.
Viszont általánosságban a téli ruhakollekciókat jobban szeretem. Ez a sötétebb vagy élénkebb, metálos / ezüstös koncepció sokkal jobban illik a stílusomhoz, mint az őszi barnás vagy a tavaszi halovány színek.
A téli parti ruháknak valamiért mindig van egy jellegzetes “glam rock” hangulata, ami megdobogtatja a szívemet, és Halloween utáni időszakban (amikor szintén több dolgot vásárolok, mint az év bármelyik szakaszában) van lehetőségem költséghatékonyan beszerezni olyan extra szetteket, amikhez év közben tripla áron jutnék hozzá.
Mondanom sem kell, hogy egész évben viselem, amit ilyenkor veszek. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!