Hogyan tudnék idősebbnek kinézni?
Figyelt kérdés
25 éves férfi vagyok, és rettenetesen zavar, hogy középiskolásnak néznek. Mindenhol igazolványt kérnek, legyen az lottózó, közért, vagy dohánybolt. Buszon előfordult, hogy diákjegyet akartak adni, meg még volt pár kellemetlen helyzet. Már ígyis úgy öltözködöm mint egy 50 éves. Amikor szakállat növesztettem mintha segített volna, de azt meg nem szerettem. Mit lehet még tenni?2022. nov. 18. 17:15
1/5 anonim válasza:
Ha diákjegyet akarnak adni akkor örülj neki 😉
Egyébként majd változni fog a helyzet, lesz olyan h örülsz majd ha fiatalabbnak néznek!
Szóval élvezd!
2/5 anonim válasza:
A határozott kiállás többet segítene
3/5 A kérdező kommentje:
Általában mindenkit tegezek függetlenül a korától. Szemkontaktust tartok, mosolygok, ennél határozottabb már nem tudom hogy lehetnék.
2022. nov. 18. 20:57
4/5 anonim válasza:
Növeszd vissza a szakállad, annál jobben sztem nem öregít semmi.
5/5 anonim válasza:
Van aki 30-35 korul is így van, marad a szakall
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!