Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem lehet valahogy idősebbnek...

Nem lehet valahogy idősebbnek kinézni?

Figyelt kérdés
Lassan 30 éves vagyok, és az emberek képesek legfeljebb 18-nak kinézni, de van, aki 16ra teszi a maximumot. Tudom, hogy az emberek örülni szoktak ennek, de én nem örülök, mikor a gyerekek simán letegeznek, vagy a boltban, munkahelyemre bejáró vendégek, akik sokkal fiatalabbak nálam. Vagy amikor 35-40 évesek akik nem tudják a koromat "lányom"nak hívnak viccből.Én alapjáraton magázódós típus vagyok, és elvárom ha valakit magázok, ne tegezzen le. De nehéz ha 18 évesnek látszom. Nem sminkelem magam, de sminkkel se nézek ki idősebbnek. Nem tudom hogy öltözzek, mit csináljak..Olyan megalázónak érzem. Alapjáraton fiatalos az arcom, pedig már őszülök..Mondjuk festem, de olykor olykor előkerül pár szál..
2020. nov. 20. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Troll.
2020. nov. 20. 22:39
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Az öltözködés,haj,smink sokat tesz.Én 27 vagyok de 15 évesek "Csókolomoznak" a lépcsőházban pedig nekem is fiatal arcom van.

Szemöldököd húzd/fesd ki az sokat tesz.

Ha gondolod küldj képet és meg mondom én mit látok és min tudnál változtatni.

2020. nov. 20. 22:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Volt frufrum 1 éve, az fiatalíthatott nagyon, de már nincsen. Nem szerettem volna nagyon sminkelni, de lehet elmegyek sminkeshez, hogy "betanítson" egy napi sminkre. Illetve fodrász, az mindenképpen.
2020. nov. 20. 23:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy a 14 éves lányok hogy bírnak 20-nak kinézni.
2020. nov. 20. 23:05
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Gyenge trollkodás, add fel.
2020. nov. 20. 23:07
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Én fiúként vagyok ugyanilyen helyzetben. 26 évesen szinte mindenki 18 alattinak néz, egyszer még egy online társkereső is letiltott mert bejelentettek hogy kiskorúként használom. A nők is ocsmánynak tartanak mivel semmi férfias nincs bennem. Talán valami hormonális probléma lehet a háttérben, nem hiszem el hogy képtelen vagyok öregedni.
2020. nov. 21. 08:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Engem is jelentettek már a tinderen...A mostani párom meg 35 éves, de 40 évesnek nézik a szakálla miatt. Mindig azt hiszik hogy kiskorúval van együtt..de még mindig jobb, mintha a lányának néznének..
2020. nov. 21. 13:43
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Maraggy má' te troll!!!
2020. nov. 23. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!